Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Να βρεθεί λύση για το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης και κοινά αποδεκτής πρότασης

Το θέμα χωροθέτησης του Δικαστικού Μεγάρου κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε σήμερα ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης με το προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους και στελέχη της δημοτικής παράταξης «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά». Υποδεχόμενος το κλιμάκιο του συνδυασμού στην έδρα του Δικηγορικού Συλλόγου, ο Πρόεδρος κ.Λάζαρος Γαϊτάνης εξέφρασε καταρχάς την ικανοποίηση των μελών της διοίκησης για τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από την παρούσα Δημοτική Αρχή σχετικά με την επίλυση του προβλήματος, μέσα από τη σύσταση και λειτουργία Επιτροπής που ασχολήθηκε ειδικά με το θέμα αυτό και διατύπωσε συγκεκριμένες προτάσεις.

Επίσκεψη Π.Σκοτινιώτη στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου

Για τα προβλήματα του προσωπικού και των κρατουμένων στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου, ενημερώθηκε σήμερα ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος κ.Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά». Όπως ενημέρωσαν τον κ.Σκοτινιώτη ο διευθυντής του Καταστήματος Β.Αποστολάκης, ο αρχιφύλακας Π.Ζορδομπάς και ο πρόεδρος των εργαζομένων Δ.Ασπρόπουλος, στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου φιλοξενούνται σήμερα 110 άτομα, ηλικίας 16-22 ετών, από χώρες της Ασίας, της Αφρικής και των Βαλκανίων, που εκτίουν ποινές για διάφορα αδικήματα.

Δήλωση Π.Σκοτινιώτη για το θάνατο του Γ.Μουγογιάννη

Σε δήλωσή του για το θάνατο του Γιάννη Μουγογιάννη, ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης επισημαίνει τα ακόλουθα: «Έφυγε σήμερα από κοντά μας o Γιάννης Μουγογιάννης, ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του πολιτισμού, μια ξεχωριστή πνευματική προσωπικότητα της πόλης μας, ένας πολύτιμος φίλος. Σήμερα η κοινωνία του Βόλου θρηνεί  τον Γιάννη,  τον ασυμβίβαστο αγωνιστή, τον ανιδιοτελή διανοούμενο, τον «αθεράπευτο»  λάτρη  του Βόλου και του Πηλίου.