Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Συνάντηση Π.Σκοτινιώτη με τους νέους Διοικητές Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας και Βόλου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη πραγματοποίησαν σήμερα, επ’ ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων τους, ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας κ.Νίκος Μιχαλάκης και ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου κ.Χαράλαμπος Πόζογλου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Πολιτικής Προστασίας και ΚΕΠ κ.Νατάσα Οικονόμου, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για την πολιτική προστασία και ιδιαίτερα την πυροπροστασία.

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου ενάντια στο κλείσιμο του ΙΚΑ Νέας Ιωνίας

Την αντίθεσή του στην παύση λειτουργίας του υποκαταστήματος ΙΚΑ Νέας Ιωνίας, εκφράζει με νέο ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, το οποίο είχε ήδη εναντιωθεί σε μια τέτοια προοπτική από τον Μάρτιο του 2012. Το νέο ψήφισμα εγκρίθηκε ομόφωνα στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ., έπειτα από πρόταση της παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας», και αναφέρει συγκεκριμένα τα ακόλουθα: «Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου επαναλαμβάνει την από 13.3.12 (εκφρασμένη με ομόφωνο ψήφισμα) αντίθεσή του στη σχεδιαζόμενη κατάργηση του ΙΚΑ Νέας Ιωνίας. Η συνέχιση των συγχωνεύσεων υποκαταστημάτων και η λειτουργία ενός περιφερειακού στη Λάρισα, για όλη τη Θεσσαλία, θα επιφέρουν σοβαρή υποβάθμιση των υπηρεσιών του ΙΚΑ προς τους ασφαλισμένους και θα δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία και την οικονομία της πόλης.

Μασκέ πάρτι με ελεύθερη είσοδο στο VOX

Μασκέ πάρτι με ελεύθερη είσοδο για όλους θα πραγματοποιηθεί αύριο (Τετάρτη) το βράδυ στο “VOX”,  στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου «Καρναβάλι του Κόσμου 2012: από τη Βραζιλία στην Ινδονησία». Στο μασκέ πάρτι θα πάρουν μέρος όλα τα χορευτικά σχήματα που θα συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή, στην παρέλαση της Κυριακής 17 Μαρτίου, στην παραλία του Βόλου, ενώ το κέφι και τη διάθεση θα αναλάβουν να απογειώσουν η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου και η Αναστασία Καλαντζή, που θα αποδώσουν λάτιν χορευτικές μουσικές και τραγούδια.

H όπερα “Francesca da Rimini” του Zadonai το Σάββατο 16 Μαρτίου στο «Αχίλλειον»

Με το αριστούργημα του Zadonai “Francesca da Rimini” που θα μεταδοθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου στο «Αχίλλειον», συνεχίζεται το επιτυχημένο πρόγραμμα με τις απευθείας μεταδόσεις λυρικών παραστάσεων της Μετροπόλιταν Όπερας Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο συνεργασίας με τον «Αντέννα» και τον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – Δη.Πε.Θε. Βόλου.