Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μη γίνει ο Δήμος Βόλου το «μαύρο πρόβατο» πανελλαδικά

Σε δήλωση για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών προχώρησε πριν από λίγο ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» κ.Πάνος Σκοτινιώτης, πλαισιωμένος και χειροκροτούμενος από στελέχη και φίλους της παράταξης, έξω από το εκλογικό κέντρο της οδού Ιάσονος. Ο κ.Σκοτινιώτης τόνισε στη δήλωσή του τα ακόλουθα: «Κάναμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, προσπαθήσαμε να θέσουμε στους συμπολίτες μας το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών και να προειδοποιήσουμε για τον κίνδυνο να μπει ο Δήμος σε περιπέτειες, με οδυνηρές συνέπειες.
Οι αντίπαλοί μας εκμεταλλεύτηκαν, αδίστακτα, το δικαιολογημένο θυμό της κοινωνίας για όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια και εξαντλήθηκαν σε ένα μονομέτωπο αγώνα εναντίον μας, μηδενίζοντας το σημαντικό έργο που επιτεύχθηκε σε συνθήκες πραγματικού κατακλυσμού.

Δήλωση Π. Σκοτινιώτη για αποτελέσματα εκλογών πρώτου γύρου

Δήλωση Π.Σκοτινιώτη μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος

Στο 5ο Δημοτικό σχολείο της οδού Κανάρη ψήφισε στις 11 σήμερα το πρωί οΔήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος νωρίτερα είχε περιοδεύσει σε εκλογικά κέντρα του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας. Αμέσως μετά, σε δήλωσή του ο κ.Σκοτινιώτης τόνισε τα ακόλουθα:

Δήλωση Π.Σκοτινιώτη

Παράσταση στη Δικαιοσύνη για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας από τον συνδυασμό Μπέου

Παράσταση στην Έφορο Αντιπροσώπων Δικαστικής Αρχής πραγματοποίησε πριν από λίγο εκπρόσωπος του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά»  καταγγέλλοντας ευθεία παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας από το συνδυασμό «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική». Πέραν της εκτεταμένης αφισορύπανσης που έγινε τα ξημερώματα σε όλο το Πολεοδομικό Συγκρότημα και κυρίως εντός και εκτός εκλογικών κέντρων, από το πρωί γίνεται διανομή εκλογικών φυλλαδίων και ψηφοδελτίων έξω από τα εκλογικά τμήματα, ακόμη και από ανηλίκους.