Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Παρουσία στην ομιλία του Πρωθυπουργού στη Λάρισα

Στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, με ομιλητή τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, παραβρέθηκε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης. Ο πρωθυπουργός απηύθυνε θερμή χειραψία στον κ. Σκοτινιώτη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι δυο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία Ροδούλα Ζήση και Κώστας Καρτάλης, οι οποίοι σε δηλώσεις του εξέφρασαν για μία ακόμη φορά την πλήρη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Πάνου Σκοτινιώτη.

Σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, παρουσία του πρωθυπουργού

Παρουσίαση υποψηφίων για τα συμβούλια των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων

Με την παρουσίαση των υποψηφίων για τα Συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και τριών (4) ακόμη υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, με τους οποίους καλύπτουμε τον ανώτατο αριθμό υποψηφίων που προβλέπει νόμος, ο συνδυασμός μας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» μπαίνει στην τελική μάχη για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να υπογραμμίσουμε για μια ακόμη φορά την ιστορικότητα αυτών των εκλογών. Και τούτο όχι μόνον γιατί δημιουργείται ένας νέος, μεγάλος Δήμος, ο πρώτος σε πληθυσμό Δήμος της Θεσσαλίας και ο έκτος της Ελλάδας. Ένας Δήμος που έχει όλες τις προϋποθέσεις να λάμψει και να ξεχωρίσει στη νέα εποχή. Η ιστορικότητα των εκλογών αυτών σχετίζεται κυρίως με το γεγονός ότι η πόλη ενώνεται ξανά μετά από 63 ολόκληρα χρόνια και μάλιστα εντάσσεται σε ενιαίο Δήμο με τα όμορα μικρότερα αστικά κέντρα και χωριά. Κλείνει, με άλλα λόγια, και η τελευταία εκκρεμότητα του εμφυλίου πολέμου. Και κλείνει με εντυπωσιακή συναίνεση της τοπικής κοινωνίας.