Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

«Η μαύρη προπαγάνδα που επιχειρεί ο κ.Μπέος ξεπερνά τα όρια της γελοιότητας»

Απαντώντας σε δηλώσεις του κ.Αχ.Μπέου μετά τη σημερινή επίσκεψή του στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ.Νατάσα Οικονόμου επισημαίνει τα εξής: Ο κ. Μπέος, κατά την προσφιλή του τακτική, υβρίζει, λασπολογεί και με ψεύδη προσπαθεί να πλιατσικολογήσει επικοινωνιακά, αποκαλύπτοντας ωστόσο την παροιμιώδη άγνοιά του για το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, αναφορικά με το προσωπικό των δήμων και τη λειτουργία των Υπηρεσιών τους.
Ο κ. Μπέος και η συνοδεία του έγιναν δεκτοί, ενημερώθηκαν και ξεναγήθηκαν στην Υπηρεσία Καθαριότητας από το διευθυντή της, σύμφωνα με την επιθυμία του.

Π.Σκοτινιώτης: Λυπούμαστε που η κα Ζέττα Μακρή αναπαρήγαγε το χυδαίο κουτσομπολιό για μοίρασμα της δημαρχιακής θητείας

Απαντώντας σε σημερινές δηλώσεις της υφυπουργού Υγείας Ζέττας Μακρή, ο Δήμαρχος Βόλου και εκ νέου υποψήφιος κ.Πάνος Σκοτινιώτης επισημαίνει σε δήλωσή του: «Λυπούμαστε ειλικρινά που η υφυπουργός Υγείας κ.Ζ.Μακρή, στη συνέντευξή της στην τηλεόραση της TRT και στον Σωτήρη Πολύζο που μεταδόθηκε σήμερα το μεσημέρι (26.3.2014), αναπαρήγαγε το χυδαίο κουτσομπολιό περί δήθεν συμφωνίας μου με τον κ.Παπατόλια για μοίρασμα της δημαρχιακής θητείας, παρότι τόσο εγώ όσο και ο κ. Παπατόλιας το έχουμε διαψεύσει από την πρώτη στιγμή, με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο.

Θετική συνάντηση στο ΥΠΕΚΑ για το θέμα της Πράξης Εφαρμογής Αγ.Παρασκευής

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου ΠεριβάλλοντοςΕνέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Σωκράτη Αλεξιάδη είχαν σήμερα η Υφυπουργός Υγείας κ. Ζέττα  Μακρή, και ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης, για το θέμα της Πράξης Εφαρμογής της συνοικίας Αγ. Παρασκευής. Συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Ν.Μόσχος, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Παρασκευής Α.Κούτσουρος μαζί με μέλη του Συλλόγου, ο Προϊστάμενος Τμήματος Σχεδίου Πόλης της Διεύθυνσης Υπηρεσίας ΔόμησηςΔήμου Βόλου Γ.Πολυμενίδης και στελέχη του υπουργείου.