Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη Π. Σκοτινιώτη σε ΚΑΠΗ του Δήμου Βόλου

Ευχές για το νέο χρόνο με τους ηλικιωμένους αντάλλαξε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος επισκέφθηκε ΚΑΠΗ του Δήμου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Απ. Παντσά και τη δημοτική σύμβουλο Χ. Αγκρή. 
Ο κ. Σκοτινιώτης ευχήθηκε στα μέλη και το προσωπικό των ΚΑΠΗ να υποδεχθούν το 2012 με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή αξιοποιεί κάθε δυνατότητα προκειμένου ο  Δήμος να λειτουργήσει ως ομπρέλα κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης για τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

«Πυρήνας» αλληλεγγύης και προσφοράς το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου

Πλεόνασμα ανθρωπιάς, κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο, καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στο Βόλο με επίκεντρο το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο. Δεκάδες Βολιώτες προσέρχονται καθημερινά για να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την ανακούφιση των άπορων συμπολιτών. «Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, είναι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει στον τόπο μας. Είναι, πράγματι, συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών, η οποία τείνει να λάβει χαρακτηριστικά κοινωνικού κινήματος αλληλεγγύης», τονίζουν στελέχη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βόλου ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ.