Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Π. Σκοτινιώτης: «Στοχευμένος ο εμπρησμός στο Δημαρχείο Βόλου»

Σε δήλωσή του για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο του Βόλου το βράδυ της Κυριακής, κατά τη διάρκεια των οποίων προκλήθηκε και ο εμπρησμός στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης τονίζει τα ακόλουθα:
«Αυτή τη φορά όσοι συστηματικά και με σχέδιο καλλιεργούν στην πόλη μας το χάος και αμαυρώνουν κάθε φορά τις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις, έκαναν ένα βήμα παραπέρα: μαζί με τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσαν σε υποδομές - δημόσια και ιδιωτικά κτίρια - και τον ξυλοδαρμό συμπολίτη μας, προσπάθησαν να τυλίξουν στις φλόγες ακόμη και το Δημαρχείο, ένα κτίριο-κόσμημα για την πόλη μας, προκαλώντας στοχευμένα εμπρησμό σε χώρο του υπογείου όπου βρίσκεται όλο το σύστημα ηλεκτροδότησης του κτιρίου και των εγκαταστάσεών του.

Εντείνονται οι πιέσεις του Δήμου Βόλου για την αποκατάσταση του κόμβου Φυτόκου

Συνάντηση του Αντιδημάρχου κ. Φώτη Λαμπρινίδη με το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, στο κτίριο Σπίρερ. Όπως είναι γνωστό οι μαθητές του σχολικού συγκροτήματος έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις για την άμεση αποκατάσταση των εκκρεμοτήτων στην περιφερειακή οδό, με πρώτο αίτημα τη λειτουργία του κόμβου φωτεινής σηματοδότησης στη διασταύρωση με την οδό Φυτόκου. Ο Αντιδήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των μαθητών για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής από την πρώτη στιγμή που ο κόμβος τέθηκε εκτός λειτουργίας, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων την περασμένη Δευτέρα.