Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Π.Σκοτινιώτης: Να υπάρξει υπεύθυνη ενημέρωση για το άνοιγμα του θυροφράγματος της Κάρλας

Σε δήλωσή του για το άνοιγμα του θυροφράγματος της Κάρλας, ο Δήμαρχος Βόλου Π.Σκοτινιώτης αναφέρει τα εξής: «Με ιδιαίτερη ανησυχία πληροφορηθήκαμε ότι άνοιξε το θυρόφραγμα της λίμνης Κάρλας, με συνέπεια μεγάλες ποσότητες νερού να διοχετεύονται στον Παγασητικό Κόλπο μέσω της σήραγγας. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι σοβαρά και θα πρέπει να απαντηθούν άμεσα και υπεύθυνα: 1. Ποιος αποφάσισε το άνοιγμα του θυροφράγματος; Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα του τοπικού τύπου «το θυρόφραγμα άνοιξε με πρωτοβουλία της ΕΥΔΕ Κάρλας και των κατοίκων» (!). 2. Πότε άνοιξε το θυρόφραγμα και πότε πρόκειται να κλείσει;

Ν.Οικονόμου προς Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ: Σοβαρές οι συνέπειες για το Δήμο σε περίπτωση συνέχισης των καταλήψεων στην Οικονομική Υπηρεσία

Το σοβαρότατο πρόβλημα που έχει προκύψει στη λειτουργία του Δήμου Βόλου, λόγω της πολυήμερης κατάληψης του Δημαρχείου και της, ως εκ τούτου, αναγκαστικής αναστολής της λειτουργίας της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, που στεγάζεται στο κεντρικό κατάστημα, επισημαίνει η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οικονομικών, Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Νέων Τεχνολογιών κ. Ν. Οικονόμου σε επιστολή της προς τον Πρόεδρο και τα μέλη Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας.

Να ληφθούν μέτρα για την κατάσταση στη Νέα Ιωνία ζητεί ο Χ.Τσαμπάζης από τον Διευθυντή Καθαριότητας

Τη λήψη των αναγκαίων μέτρων για την ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει προκύψει στη Νέα Ιωνία με τη συσσώρευση σημαντικού όγκου απορριμμάτων, εξαιτίας των πολυήμερων κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο Τμήμα Καθαριότητας της Δημοτικής Ενότητας, ζητεί ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Χ.Τσαμπάζης με έγγραφό του προς τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Καθαριότητας Δήμου Βόλου.

Ο Π.Σκοτινιώτης ομιλητής σε εκδήλωση για την αναθεμελίωση του διοικητικού συστήματος

Σε εκδήλωση με θέμα «Επιτελική Διοίκηση-Αποκέντρωση-Αυτοδιοίκηση: Όροι και όρια για την αναθεμελίωση του διοικητικού συστήματος», που διοργανώνεται από την Κίνηση για την υπεράσπιση της Κοινωνίας και της Δημοκρατίας στην Αθήνα, θα μιλήσει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης. Η εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, στις 19.15, στο Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Αίθουσα Αργυριάδη) και, εκτός από τον κ. Σκοτινιώτη, ομιλητές θα είναι επίσης ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργος Σωτηρέλης και ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Κώστας Πουλάκης. Τον συντονισμό και σχολιασμό θα έχει ο Καθηγητής ΕΚΚΕ του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου κ.Θωμάς Μαλούτας.