Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Πάνος Σκοτινιώτης και Αλέκος Βούλγαρης συζήτησαν για τα θέματα του Δήμου Βόλου

Θέματα που αφορούν στο Δήμο Βόλου και την προοπτική λειτουργίας του μετά την εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης», συζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης με τον νυν Δήμαρχο Αλέκο Βούλγαρη, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν σήμερα στο Δημαρχείο. Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί ο υποψήφιος Δήμαρχος με τους Δημάρχους των συνενούμενων Δήμων, προκειμένου να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη κατά το δυνατόν εικόνα, των προτεραιοτήτων, των προβλημάτων και γενικότερα της κατάστασης που θα κληρονομήσει ο νέος Δήμος Βόλου.

Δήλωση στήριξης Παύλου Μαβίδη στην υποψηφιότητα Σκοτινιώτη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Παύλο Μαβίδη είχε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος ζήτησε να ενημερωθεί για τα θέματα του Δήμου ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου. Ο κ. Μαβίδης εξέφρασε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα Σκοτινιώτη τονίζοντας ότι αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή σ’ αυτή την κρίσιμη, για την Αυτοδιοίκηση, μεταβατική περίοδο, εφαρμογής της διοικητικής μεταρρύθμισης.  
Αναλυτικά, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας τόνισε στη δήλωσή του: 
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το σχέδιο διοικητικής μεταρρύθμισης της χώρας σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, ανοίγει το δρόμο για ριζική αναβάθμιση του θεσμού προς όφελος των ίδιων των πολιτών.