Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Η ευρεία, άτυπη, παράταξη που έχει δημιουργηθεί στην τοπική κοινωνία θα εκφραστεί και στις δημοτικές εκλογές

Μιλώντας στην κοπή της βασιλόπιτας των μελών του συνδυασμού της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, αφού αναφέρθηκε στα βασικά χαρακτηριστικά του έργου της Δημοτικής Αρχής, μεταξύ άλλων τόνισε: «Αν παρακολουθήσει κανείς το πώς διαμορφώνεται τοπικά το σκηνικό ενόψει των επόμενων δημοτικών εκλογών, θα διαπιστώσει ένα διαγκωνισμό υποψηφίων, που είτε βυθισμένοι στον κομματικό τους μικρόκοσμο αναζητούν το πολυπόθητο χρίσμα μακριά από τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, είτε θεωρούν ότι μπορούν να μετατρέψουν σε πρόβλημα της κοινωνίας τα δικά τους αδιέξοδα.

Συνάντηση Π.Σκοτινιώτη – Μ.Μιτζικού

Τον Δήμαρχο Βόλου κ.Πάνο Σκοτινιώτη επισκέφθηκε σήμερα ο κ.Μιχάλης Μιτζικός ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος για το Δήμο Βόλου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ.Σκοτινιώτης ενημέρωσε τον κ.Μιτζικό για θέματα του Δήμου Βόλου και αντάλλαξαν απόψεις για σημαντικά ζητήματα που αφορούν την πόλη και τους δημότες.

Διακοπή κυκλοφορίας στην παραλιακή Αγριάς για την κατασκευή του έργου αποχέτευσης

Κλειστός θα είναι από αύριο το πρωί ο παραλιακός δρόμος Αγριάς, καθώς ξεκινούν οι εργασίες εκσκαφών για τη δημιουργία του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων. Για την ομαλή εκτέλεση των εργασιών, έπειτα από συνεννόηση της αναδόχου εταιρείας «Τεχνική Εταιρεία ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε.» με το Τμήμα Τροχαίας Βόλου, διακόπτεται από αύριο Πέμπτη 9 Ιανουαρίου η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Δημοκρατίας, στο τμήμα από 28ης Οκτωβρίου έως Δράκειας. Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Πήλιο θα γίνεται από την οδό 28ης Οκτωβρίου και αντίστοιχα η κυκλοφορία προς Βόλο από την οδό Ρήγα Φεραίου.

Η Θεατρική Σκηνή των δικηγόρων στηρίζει το Δημοτικό Παντοπωλείο Βόλου

Ξεκινούν από αύριο Πέμπτη 9 Ιανουαρίου οι παραστάσεις της νέας παραγωγής της Θεατρικής Σκηνής Δικηγόρων Βόλου & Συνεργαζομένων – ΑΘΕΜΙΤΟΣ, με τίτλο «Αχ βρε Λούλα». Η παράσταση είναι βασισμένη στο θεατρικόέργο του Σάκη Σερέφα «Λιωμένο Βούτυρο» και θα παρουσιαστεί στις 9,10,11,14 και 15 Ιανουαρίου στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής με διπλό στόχο: αφενός ναψυχαγωγήσει του φίλους της τέχνης και του θεάτρου κι αφετέρου να συγκεντρωθούνπόροι, προκειμένου να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου.