Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Η δύναμη μιας πόλης είναι η δύναμη των ανθρώπων της

Τη βεβαιότητα ότι στις 18 και στις 25 Μαΐου θα μιλήσει ο Βόλος της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, του πολιτισμού και της δημοκρατίας, εξέφρασε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης παρουσιάζοντας σήμερα το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» σε μια εντυπωσιακή, σε μαζικότητα, σύνθεση και παλμό, συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. «Η  δύναμη μιας πόλης είναι η δύναμη των ανθρώπων της. Και η δική μας δύναμη, είναι οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσες που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό μας», τόνισε ο κ.Σκοτινιώτης απευθυνόμενος στους εκατοντάδες συμπολίτες που κατέκλυσαν ασφυκτικά τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της αίθουσας.

Εκδήλωση παρουσίασης ψηφοδελτίου


Σε ζωντανή μετάδοση, μέσω internet, η εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά»

Σε απευθείας σύνδεση, μέσω internet, θα μεταδοθεί η σημερινή εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου και των προγραμματικών κατευθύνσεων του συνδυασμού. Οι συμπολίτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ζωντανά από το αμφιθέατρο «Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη διεύθυνση mms://tv.uth.gr/kordatou. 
Σημειώνεται ότι η υπηρεσία λειτουργεί σε πειραματικό στάδιο και γι’ αυτό υπάρχει το ενδεχόμενο μικρών διακοπών στη σύνδεση.