Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Βόλου στο Νοσοκομείο

Συνάντηση με τα συνδικαλιστικά όργανα Νοσοκομειακών γιατρών και εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου είχε σήμερα το μεσημέρι διαπαραταξιακή επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου, αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Απόστολο Παντσά και τους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Μουλά και Νίκο Χαυτούρα. Στην συνάντηση, που κράτησε περίπου δύο ώρες, έγινε διεξοδική παρουσίαση των θέσεων και των προτάσεων των γιατρών και των υπολοίπων εργαζομένων, για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το βασικό νοσηλευτικό ίδρυμα του Νομού.

Ο Βόλος υποδέχεται τις κορυφαίες στον κόσμο νέες αθλήτριες Συγχρονισμένης Κολύμβησης

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ανθρώπων του ναυταθλητισμού απ’ όλο τον πλανήτη, θα βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα η πόλη του Βόλου, φιλοξενώντας τις καλύτερες νέες αθλήτριες συγχρονισμένης κολύμβησης από 34 χώρες του κόσμου, οι αθλητικές επιδόσεις των οποίων είναι σίγουρο πως θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα στο φίλαθλο κοινό του Βόλου και ολόκληρης της Θεσσαλίας. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου και διοργανώνεται από την Παγκόσμια Κολυμβητική Ομοσπονδία (FINA), την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, τον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Επαφές του Δήμου Βόλου για τις πτήσεις της Air Berlin

Ανησυχία στο Δήμο Βόλου προκάλεσαν οι πληροφορίες για το ενδεχόμενο διακοπής των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Air Berlin από και προς το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου. Η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Βόλου κ.Σούλα Μπαρτζιώκα επικοινώνησε άμεσα τόσο με τον εκπρόσωπο της Air Berlin στην Ελλάδα Η.Πιερράκο, όσο και με εκπροσώπους τουριστικών πρακτορείων στη Νυρεμβέργη, ωστόσο δεν προέκυψε επίσημη ενημέρωση ότι διακόπτονται οι πτήσεις. Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ο σχεδιασμός των δρομολογίων για την επόμενη χρονιά.