Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Ιστορική άνοδος του Πυράσου στη ΓΈθνική

Μετά τη νίκη του Πυράσου στο σημερινό παιχνίδι με τη Δήμητρα Γιάννουλης, που εξασφαλίζει στην ομάδα της Ν.Αγχιάλου την άνοδο στη Γ΄Εθνική, ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η φετινή εντυπωσιακή πορεία του Πυράσου Νέας Αγχιάλου ολοκληρώνεται με τη επάξια άνοδο της  ομάδας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η σημερινή μέρα είναι μια μεγάλη μέρα για τη Νέα Αγχίαλο, αλλά και για ολόκληρο το Δήμο Βόλου που γιορτάζει μια ακόμη   σπουδαία επιτυχία του τοπικού αθλητισμού.

Δημόσια συγνώμη από τη Διεύθυνση των ΚΕΠ για την ταλαιπωρία συμπολίτη

Δημόσια συγγνώμη από συμπολίτη ο οποίος δεν εξυπηρετήθηκε από το προσωπικό του ΚΕΠ της οδού Ιάσονος, λόγω εσφαλμένης ανάγνωσης της νομοθεσίας, ζητά ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης ΚΕΠ Δήμου Βόλου, κ.Γ.Στούμπος. Για το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί και είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στο ΚΕΠ, ο κ.Στούμπος ενημέρωσε εγγράφως την αρμόδια Αντιδήμαρχο, κ.Νατάσα Οικονόμου. 

Μέχρι 30 Ιουνίου οι αιτήσεις από ανέργους για τη δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων


Παρατείνεται για έναν ακόμη μήνα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή ανέργων σε πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο των Τοπικών Σχεδίων Απασχόλησης (ΤοπΣΑ) και υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη Βόλου με συντονιστή την ΑΝΕΒΟ Α.Ε. 

Προωθείται με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ η μείωση των διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Βόλου

Εγκρίθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΕΠΠΕΡΑΑ), μετά από επίμονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής,  η τροποποίηση της Πράξης «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού για τον έλεγχο των διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Βόλου». Πρόκειται για μείζονος σημασίας έργο που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση 87 σταθμών ελέγχου και παρακολούθησης του δικτύου ύδρευσης, με σκοπό τον έλεγχο της πίεσης και της παροχής νερού και με προσδοκώμενο όφελος την εξοικονόμηση 2.000 - 2.500 m3 νερού την ημέρα.