Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για το νέο Δήμο Βόλου

Εβδομήντα πέντε ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» από τους οκτώ Δήμους και τη μία Κοινότητα που θα αποτελέσουν το νέο Δήμο Βόλου, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού Πάνος Σκοτινιώτης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Δημαρχείο Βόλου.
Τα ονόματα ανά εκλογική περιφέρεια είναι:

Παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού - Μέρος 3ο (Δημοσιογράφοι)

Παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού - Μέρος 2ο (Υποψήφιοι)

Παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού - Μέρος 1ο (Εισήγηση)

"Συνδυασμό μάχης" ανακοίνωσε η Δημοκρατική Συμπολιτεία

Συνέντευξη τύπου στη διάρκεια της οποίας ανακοίνωσε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» για το νέο Δήμο Βόλου, παραχώρησε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης. «Ο συνδυασμός μας είναι συνδυασμός μάχης για τα πραγματικά προβλήματα του  νέου Δήμου. Συνδυασμός μάχης για τον πολίτη που βιώνει τα δεινά μιας πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης.  Συνδυασμός μάχης, την οποία θα δώσουμε με μόνη δέσμευση  την απόλυτη προσήλωσή μας στη νομιμότητα, τη χρηστή διοίκηση και την υπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σκοτινιώτης ανακοινώνοντας 75 συνολικά ονόματα υποψηφίων.
Αναλυτικά η εισήγηση του έχει ως εξής:

Ανακοινώνεται σήμερα ο συνδυασμός

Σήμερα στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, ο επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» Πάνος Σκοτινιώτης θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του.