Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Την Τετάρτη ο απολογισμός της πρώτης τριετίας του νέου «Καλλικρατικού» Δήμου Βόλου

Σε μια λιτή αλλά με ουσιαστικό περιεχόμενο εκδήλωση, την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014, στις 7 μ.μ., στο «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ», θα γίνει η παρουσίαση της πρώτης τριετίας του νέου «Καλλικρατικού» Δήμου Βόλου. Στην ομιλία του ο Δήμαρχος κ.Πάνος Σκοτινιώτης θα αναφερθεί στο πολύπλευρο έργο της Δημοτικής Αρχής και στην προσπάθεια που καταβλήθηκε τα προηγούμενα τρία χρόνια ώστε ο νέος Δήμος Βόλου να κερδίζει κάθε μέρα την εμπιστοσύνη του πολίτη, να στηρίζει έμπρακτα τους δημότες του, να επενδύει με επιμονή στην ποιότητα ζωής, να προωθεί με σχέδιο τη βιώσιμη ανάπτυξη και να θεμελιώνει στέρεα την προοπτική του.

Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας του δημοτικού Καταφυγίου αδέσποτων ζώων στις Γλαφυρές

Διευρύνεται, χάρις στη συνεργασία του Δήμου Βόλου με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που ανέλαβε τη λειτουργία του δημοτικού Καταφυγίου αδέσποτων ζώων στις Γλαφυρές, το ωράριο λειτουργίας της σημαντικής αυτής δομής, η οποία θα παραμένει πλέον ανοιχτή και τις 7 ημέρες της εβδομάδας  έως αργά το απόγευμα.

Η Θεατρική Σκηνή των δικηγόρων στηρίζει το Δημοτικό Παντοπωλείο Βόλου

Συνεχίζονται στις 14 και 15 Ιανουαρίου στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής οι παραστάσεις της νέας παραγωγής της Θεατρικής Σκηνής Δικηγόρων Βόλου & Συνεργαζομένων – ΑΘΕΜΙΤΟΣ, με τίτλο «Αχ βρε Λούλα». Η παράσταση είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο του Σάκη Σερέφα «Λιωμένο Βούτυρο» και παρουσιάζεται στο κοινό του Βόλου με διπλό στόχο: αφενός να ψυχαγωγήσει του φίλους της τέχνης και του θεάτρου κι αφετέρου να συγκεντρωθούν πόροι, προκειμένου να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου.