Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις του Π. Σκοτινιώτη για τροποποιήσεις στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών

Σειρά προτάσεων για αναγκαίες νομοθετικές ρυθμίσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα και δυσλειτουργίες που επισημάνθηκαν μέχρι τώρα, κατέθεσε ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), για να περιληφθούν στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, με το οποίο συμπληρώνεται το θεσμικό πλαίσιο του «Καλλικράτη».

Αναλυτική ενημέρωση για το νερό των περιφερειακών δημοτικών ενοτήτων

Το θέμα του νερού των περιφερειακών δημοτικών ενοτήτων που εντάχθηκαν στη ΔΕΥΑΜΒ θα συζητηθεί την Παρασκευή 17.2.2012 στο Δ.Σ. της Επιχείρησης. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Βόλου και Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ κ. Πάνος Σκοτινιώτης, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την κατάσταση των δικτύων και των εγκαταστάσεων που παρέλαβε η ΔΕΥΑΜΒ στις 16.12.11  και για τις ενέργειες που έγιναν και θα συζητηθεί η πολιτική της Επιχείρησης για τη διασφάλιση της ποιότητας του νερού και της δημόσιας υγείας.

Επιστολή διαμαρτυρίας Γ. Γκουντέλια στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Τις διαμαρτυρίες των κατοίκων Πορταριάς και Μακρινίτσας για τη μη εκτέλεση των πρωινών δρομολογίων τις τρεις τελευταίες ημέρες, μεταφέρει με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Πορταριάς-Ιωλκού-Μακρινίτσας κ. Γ. Γκουντέλιας.

Π. Σκοτινιώτης: Νέα εταιρεία με ίδιους ουσιαστικά σκοπούς με την ΚΟΝΤΙ, ίδρυσε η ARCELORMITAL!

Την παρέμβαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιώργου Κουτρουμάνη, προκειμένου να αποκατασταθεί η κατάφωρη αδικία εις βάρος των απολυμένων-πρώην εργαζομένων της εταιρείας «ΚΟΝΤΙ ΑΒΕΕ», μετά και την επιβεβαίωση των πληροφοριών για τις μεθοδεύσεις της εταιρείας ARCELORMITAL, ζητεί με επιστολή του ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης. Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από τα στοιχεία που έστειλε στον Δήμαρχο Βόλου ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ.Σγουρός, απαντώντας σε σχετικό έγγραφο του κ. Σκοτινιώτη. Σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα, αμέσως μετά το κλείσιμο της ΚΟΝΤΙ στο Βόλο, η ARCELORMITAL ίδρυσε νέα εταιρεία με άλλη επωνυμία αλλά με τον ίδιο ουσιαστικά σκοπό, στην περιοχή της Αττικής.