Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Π. Σκοτινιώτης: Οι μαθητές στέλνουν ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον

Παρουσία του Δημάρχου Βόλου κ. Πάνου Σκοτινιώτη πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση απονομής των βραβείων στους μαθητές που συμμετείχαν στον σχολικό διαγωνισμό για την καλύτερη φωτογραφία και ταινία μικρού μήκους με θέμα «Η πόλη μου». Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον Δήμο Βόλου, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας και τη Σύμπραξη Εκπαιδευτικών, κατά τη σχολική χρονιά 2011-2012, με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από 13 σχολεία του Νομού Μαγνησίας.

Στοχευμένες παρεμβάσεις σε σχολεία από το Δήμο Βόλου

Μειοδοτικός διαγωνισμός πραγματοποιείται την επόμενη εβδομάδα για εργασίες συντήρησης και επισκευής περιμετρικών υποστυλωμάτων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου. Η σχετική μελέτη έγινε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των στελεχών της με το αντίστοιχο κλιμάκιο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων που επισκέφθηκε το Βόλο τον περασμένο Μάρτιο προκειμένου να κάνει αυτοψίες στο 2ο Λύκειο και στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου.

Παρεμβάσεις συντήρησης στα σιντριβάνια της πόλης

Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των σιντριβανιών στις πλατείες της πόλης, βρίσκονται σε εξέλιξη από συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Βόλου με σκοπό να αποτελέσουν κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου χώρους δροσιάς και συνάθροισης των πολιτών στις γειτονιές. Ήδη τις προηγούμενες μέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο σιντριβάνι των Παλαιών, όπου αντικαταστάθηκε πλήρως ο εξοπλισμός (αντλία), έγινε επισκευή στο φίλτρο λειτουργίας, καθαρισμός και πλύσιμο της πισίνας.

Ισχυροί δεσμοί συνδέουν τη Νέα Αγχίαλο με την πόλη Πομόριε της Βουλγαρίας

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του πραγματοποίησε το Χορευτικό Τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου, στην Πομόριε Βουλγαρίας (παλιά Αγχίαλος), κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στο πλαίσιο του εορτασμού για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνο – Βουλγαρικού Συλλόγου «Αγχίαλος- Πομόριε».

Π.Σκοτινιώτης: Ο αγώνας για τη δικαίωση του Ολυμπιακού βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση

Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ.Παναγιώτη Μποτσιβάλη επικοινώνησε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης, μια μέρα μετά τη θετική για την ομάδα απόφαση της Επιτροπής  Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ). Ο κ.Σκοτινιώτης εξέφρασε την ικανοποίηση της Δημοτικής Αρχής για την απόφαση αυτή, που αποτελεί το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της ιστορικής ομάδας. Ο Δήμαρχος Βόλου επαναβεβαίωσε την ενεργό στήριξη της Δημοτικής Αρχής στη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλει η ΠΑΕ για την πλήρη αποκατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου και στον αγώνα που επί τόσους μήνες δίνουν  οι φίλαθλοι της ομάδας και συνολικά ο αθλητικός κόσμος της περιοχής μας. 

Π.Σκοτινιώτης: Η Νίκη απέδειξε την αξία της μέσα στους αγωνιστικούς χώρους

Σε δήλωσή του για την απόφαση της ΕΠΑΕ με την οποία υποχρεώνεται η Νίκη Βόλου να παίξει στα πλέϊ οφ για να διεκδικήσει την άνοδό της στη Β΄Εθνική, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης τονίζει τα ακόλουθα: «Η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2, που δικαιώνει την ομάδα του Εθνικού Γαζώρου και τιμωρεί τον Τύρναβο με απώλεια του αγώνα και 10.000 ευρώ πρόστιμο, δεν αντέχει σε σχολιασμό.