Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Που θα ψηφίσει ο Πάνος Σκοτινιώτης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 το πρωί στο 121ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Βόλου, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο (Κανάρη 21-23). 

Ομιλία στην παραλία του Βόλου



Μέρος 2ο (14':40'')
Μέρος 3ο (12':39'' τέλος ομιλίας, παρουσίαση υποψηφίων)
Μέρος 4ο (06':24'' παρουσίαση υποψηφίων τοπικών κοινοτήτων)

Είμαστε έτοιμοι ν’ ανταποκριθούμε στην ισχυρή εντολή που θα μας δώσει ο λαός

Προσκλητήριο ενότητας, ελπίδας και προοπτικής για τη μείζονα πόλη, το νέο Δήμο Βόλου που θα αποτελέσει τον 1ο σε πληθυσμό Δήμο της Θεσσαλίας, απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης από τη μεγαλειώδη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση, που πραγματοποίησε η «Δημοκρατική Συμπολιτεία» χθες το βράδυ στην παραλία του Βόλου. Ο κ. Σκοτινιώτης ανακοίνωσε, μάλιστα, και την πρώτη πολιτική πρωτοβουλία του συνδυασμού του, που αφορά τη σύναψη μιας δεσμευτικής συμφωνίας με όλες τις κοινωνικές και παραγωγικές δυνάμεις της πόλης, για την υλοποίηση κοινών αναπτυξιακών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών στόχων. 
Εκατοντάδες Βολιώτες έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση και χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τον Π. Σκοτινιώτη, στην κορυφώση της πιο κρίσιμης προεκλογικής περιόδου για το θεσμό της Αυτοδιοίκησης. Οι δημότες του Βόλου, της Νέας Ιωνίας, της Αισωνίας, της Νέας Αγχιάλου, της Αγριάς, της Αρτέμιδας, της Ιωλκού, της Πορταριάς και της Μακρινίτσας, έστειλαν ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή επιλέγουν τον Δήμαρχο και τη Δημοτική αρχή που πιστεύουν στη μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» και θα εργαστούν ώστε να πετύχει στην πράξη.