Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Αύριο Παρασκευή η μεγάλη συγκέντρωση και η ομιλία του Π.Σκοτινιώτη στην παραλία

Κάλεσμα σε όλους τους Βολιώτες να παραστούν στην κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», αύριο Παρασκευή στις 9 το βράδυ στην παραλία του Βόλου (στο ύψος της Τράπεζας της Ελλάδος), με την οποία κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία για τις εκλογές στο Δήμο Βόλου, απευθύνει ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης. 
«Σας καλούμε όλους στη μεγάλη συγκέντρωση νίκης και προοπτικής για τη μείζονα πόλη μας. Για να πάμε μπροστά, με πρόσωπο καθαρό, για το Βόλο του 2020», τόνισε σε δήλωσή του ο κ.Σκοτινιώτης, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι συμπολίτες θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και προοπτικής για την επόμενη μέρα του τόπου.

Π.Σκοτινιώτης: Την τύχη της πόλης έχουν πάρει πλέον στα χέρια τους οι δυνάμεις της ευθύνης και όχι οι δυνάμεις που θορυβούν



«Ο Βόλος μπορεί να απογειωθεί. Η τοπική κοινωνία την Κυριακή θα στείλει ηχηρό μήνυμα σταθερότητας, ελπίδας και προοπτικής. Την τύχη της πόλης έχουν πάρει πλέον στα χέρια τους οι δυνάμεις της ευθύνης και όχι οι δυνάμεις που θορυβούν». Αυτό τόνισε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης, κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξής του στο Ράδιο Ένα και στον δημοσιογράφο Γιάννη Αναστασίου. Αξιολογώντας τα μηνύματα που λαμβάνει από την τοπική κοινωνία αλλά και τις αντιδράσεις των ανθυποψηφίων του, εξέφρασε τη βεβαιότητα, για μία ακόμη φορά, ότι ο συνδυασμός του, έχοντας διαμορφώσει ένα σαφές, δυναμικό ρεύμα, θα περάσει στο  δεύτερο γύρο και θα είναι τελικά ο νικητής των εκλογών. «Η επιλογή της πρώτης Κυριακής θα καθορίσει ποιος δήμαρχος θα εκλεγεί τη δεύτερη Κυριακή. Όποιος κι αν είναι ο άλλος συνδυασμός που θα περάσει στο β΄ γύρο, εμείς θα είμαστε σίγουρα οι νικητές. Ο δικός μας συνδυασμός είναι ο μόνος που εγγυάται τη νίκη στο β΄γύρο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Έκκληση Ν.Οικονόμου για αφισορύπανση και πανό

Έκκληση στους συνδυασμούς που διεκδικούν την ψήφο των Βολιωτών την ερχόμενη Κυριακή, να σεβαστούν το αστικό περιβάλλον, μη επιβαρύνοντας την πόλη με παράνομη αφισοκόλληση και ανάρτηση πανό που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, απευθύνει η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Νατάσα Οικονόμου, στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου. Με αφορμή την εκτεταμένη αφισορύπανση που παρατηρείται στην κορύφωση του προεκλογικού αγώνα και τα πανό που αναρτούν συγκεκριμένες δημοτικές παρατάξεις, η κ.Οικονόμου τις καλεί να δείξουν, έστω και τις τελευταίες μέρες, εμπράκτως το σεβασμό τους στην πόλη, απομακρύνοντας αφίσες και πανό από κοινόχρηστους χώρους (γέφυρες κλπ).

Επισκέψεις Π.Σκοτινιώτη σε «Άσπρες Πεταλούδες» και ΚΕΘΕΑ

Συνάντηση, σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, με τον Πρόεδρο Αθ.Μπακαλιάνο και μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες» είχε σήμερα ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος επισκέφθηκε το ίδρυμα συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά». Σε δήλωσή του ο κ.Σκοτινιώτης υπογράμμισε το άριστο κλίμα συνεργασίας κατά την προηγούμενη τριετία και παράλληλα εξήρε το έργο που παράγεται, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι από τα ιδρύματα που απασχόλησαν λιγότερο το Δήμο Βόλου και αυτό αποδεικνύει τη σοβαρή δουλειά που γίνεται από τη διοίκηση και το προσωπικό.