Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Π.Σκοτινιώτης: Το πολιτικό τέλος του Μπέου στον Βόλο θα είναι ανάλογο με το ποδοσφαιρικό του τέλος στη Νέα Σμύρνη


Σε σχέση με τη νέο υβριστικό παραλήρημα του Α.Μπέου, ο τέως δήμαρχος Βόλου, Π.Σκοτινιώτης, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:
«Μόλις “έσφιξαν τα γάλατα”,  οι αντιδράσεις του Μπέου θυμίζουν όλο και περισσότερο κάποιες τραγικές φιγούρες που αντιδικούν διαρκώς με την πραγματικότητα και κλείνονται στον κόσμο τους ακούγοντας μόνο τις φωνές εκείνων που οι  ίδιοι βάζουν να φωνάζουν.
Η ώρα, ωστόσο, που θα γραφτούν οι τελευταίες γραμμές της πιο μαύρης σελίδας της σύγχρονης τοπικής μας ιστορίας σε περίοδο δημοκρατίας, δεν θ’ αργήσει. Με τους Σοβιετικούς στα προάστια του Βερολίνου, ο Χίτλερ εξαπέλυε εναντίον τους μεραρχίες που υπήρχαν μόνο στο χαρτί, διέταζε στρατάρχες χωρίς στρατό κι εκτελούσε προδότες μιας ηττημένης υπόθεσης.
Ισως αυτή να είναι νομοτελειακά η κατάληξη των αυταρχικών καθεστώτων και των ψευδεπίγραφων κινημάτων.
Διότι όταν αντιδικείς με την πραγματικότητα, όταν επιλέγεις την σκοπιμότητα από την αλήθεια, τότε (όπως θα έλεγε κι η Θεοδώρα - η αυτοκράτειρα, όχι η Τζάκρη…) δεν υπάρχει καλύτερο σάβανο από την προπαγάνδα σου.
Αν την πιστέψεις, πεθαίνεις μαζί της!..Και ο
Και ο Μπέος θα έχει στον Βόλο το πολιτικό τέλος που φοβάται. Ανάλογο με το ποδοσφαιρικό τέλος που είχε στη Νέα Σμύρνη».

Π.Σκοτινιώτης: Αισθάνομαι σαν να κλέβω εκκλησιά, όταν με καλούν να συγκρίνω τη δική μας με τη δική τους θητεία

 Ισχύει η δέσμευσή τους ότι η ΕΡΓΗΛ δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ;

Απαντώντας στο νέο παραλήρημα της δημοτικής αρχής, ο τέως δήμαρχος Βόλου, Πάνος Σκοτινιώτης, επισημαίνει τα ακόλουθα:
«Μεγάλο ζόρι τραβάει τελικά η δημοτική αρχή κάθε φορά –και είναι σπάνιο- που αποφασίζω να κάνω κάποια δημόσια παρέμβαση. Αυτή τη φορά, μια ανάρτησή μου, στην οποία απλά ανέφερα, επί λέξει, το πώς παρουσιάσαμε στον Εισαγγελέα το «σκάνδαλο ΕΡΓΗΛ» και πώς ζητήσαμε να ψαχτούν οι πάντες και τα πάντα, ήταν αρκετή για  να βάλει και πάλι μπροστά την προπαγανδιστική (κρεατο)μηχανή του καθεστώτος (τη μόνη που δουλεύει ακατάπαυστα).
Αν μια τέτοια ανάρτηση τούς δημιούργησε τόσο μεγάλο πανικό, αντιλαμβάνομαι πως ο πανικός τους θα πιάσει ταβάνι, όταν κρίνουμε –η παράταξή μας κι εγώ προσωπικά- ότι είναι η στιγμή όχι να ασχοληθούμε με τα γελοία ερωτήματα που αναμασούν κάθε φορά που στριμώχνονται, αλλά  να πούμε κάποιες οδυνηρές αλήθειες που επιμελώς κρύβουν, σε ένα κρεσέντο παραπληροφόρησης.  Και θα το κάνουμε, όταν θεωρήσουμε ότι δεν θα γίνει ζημιά στην υπόθεση της ΔΕΥΑΜΒ.