Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Π. Σκοτινιώτης: Οργανώνουμε τον ενιαίο Δήμο με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των πολιτών

Μήνυμα συνεργασίας για την ολοκλήρωση της διοικητικής δομής του ενιαίου Δήμου, με γνώμονα την ενίσχυση του αναπτυξιακού του ρόλου και ταυτόχρονα την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών του πολίτη, απηύθυνε ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης σε συνάντηση που είχε σήμερα με τους διευθυντές και προϊσταμένους των δημοτικών υπηρεσιών, παρουσία και των Αντιδημάρχων, ενόψει εφαρμογής του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Καθαρισμός του χώρου στο Κοιμητήριο Ταξιαρχών

Παρέμβαση εξωραϊσμού του χώρου στο Κοιμητήριο Ταξιαρχών, στη Νέα Ιωνία, ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο πλαίσιο του έργου «Συντηρήσεις και αναπλάσεις χώρων αστικού και περιαστικού πρασίνου των Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Βόλου έτους 2011». Η παρέμβαση αφορούσε τον καθαρισμό των χόρτων από τους εγκαταλειμμένους οικογενειακούς τάφους και τους τάφους τριετούς διάρκειας, από τους διαδρόμους και τον περίγυρο του Ιερού Ναού Ταξιαρχών.

Συνέχεια των δράσεων κατά του κοινωνικού αποκλεισμού

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας, στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιούν με στόχο την πρόληψη της παραβατικότητας και του κοινωνικού αποκλεισμού, διοργανώνουν αύριο Τετάρτη 30 Μαΐου φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ομάδα των «Αστέγων» και την ομάδα των παιδιών που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου.