Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Μνημόνιο συνεργασίας για τον τουρισμό κρουαζιέρας

Μνημόνιο συνεργασίας για την από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών, βάσει συγκεκριμένου σχεδιασμού και στρατηγικής, με στόχο την περαιτέρω προώθηση του τουρισμού κρουαζιέρας που εμφανίζει σημαντική δυναμική τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, θα υπογράψουν ο Δήμος Βόλου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Ο.Λ.Β. Α.Ε. και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, με τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά και τη θυγατρική του εταιρεία LΟGISTICS Ο.Λ.Π. Α.Ε., που ειδικεύεται σε θέματα logistics και real estate.

Διαμαρτυρία του Δήμου Βόλου για τα κριτήρια χορήγησης επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης

Την ανάγκη επανεξέτασης της απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τον καθορισμό του επιδόματος για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης βάσει γεωγραφικών ζωνών, σύμφωνα με την οποία ο Νομός Μαγνησίας κατατάσσεται στη Γ΄ ζώνη,  ενώ όλοι οι υπόλοιποι Θεσσαλικοί Νομοί κατατάσσονται στη Β’ Ζώνη, επισημαίνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης σε επιστολή του προς τον Υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη. Η επιστολή κοινοποιείται επίσης στο Γραφείο του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και στο Γραφείο του Υπουργού  Εσωτερικών Ευρυπίδη Στυλιανίδη.

Συνάντηση του Δημάρχου Βόλου με τον αμερικανό οικονομολόγο Thomas Greco

Ο γνωστός αμερικανός οικονομολόγος Thomas Greco, ένας εξέχων επιστήμονας με μεγάλο συγγραφικό έργο και γνώσεις γύρω από την ανταλλακτική οικονομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Βόλο, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τη λειτουργία του Δικτύου ΤΕΜ (Τοπικές Εναλλακτικές Μονάδες), που έχει κεντρίσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Ενημερωτική εκδήλωση στο Δήμο Βόλου για τους εμβολιασμούς ενηλίκων

Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας και ο Δήμος Βόλου, διοργάνωσαν με την υποστήριξη της εταιρείας Pfizer Ελλάς και τη συνεργασία της εξειδικευμένης εταιρείας New Event Generation, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Εμβολιασμοί Ενηλίκων: Αναγκαίοι όσο και για τα παιδιά;», στο Δημαρχείο του Βόλου, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012.