Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ξεκινούν οι εργασίες για την αποπεράτωση του Θεάτρου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

Ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση ενός ακόμη σημαντικού έργου του Δήμου Βόλου, το οποίο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας και αναμένεται να καλύψει το κενό που υπάρχει σήμερα στην πόλη, όσον αφορά τη λειτουργία ενός σύγχρονου κλειστού χώρου για τη φιλοξενία θεατρικών και γενικότερα πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Πρόκειται για το έργο αποπεράτωσης της αίθουσας Θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, για την υλοποίηση του οποίου υπογράφηκε σήμερα η σχετική σύμβαση ανάμεσα στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Α.Στρουμπούλης & ΣΙΑ Ο.Ε.».

Συνεχής η προσπάθεια του Δήμου Βόλου για τον περιορισμό του παράνομου εμπορίου

Αποδίδει καρπούς η συνεχής και  συστηματική προσπάθεια του Δήμου Βόλου για την πάταξη του παρεμπορίου, καθώς δέκα μήνες μετά την καθιέρωση των τακτικών ανά μήνα ελέγχων από μικτά κλιμάκια των συναρμόδιων υπηρεσιών, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης και στις λαϊκές αγορές, τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά για τον περιορισμό του φαινομένου. 

Μουσικοχορευτική εκδήλωση στα Άνω Λεχώνια

Με τη μουσικοχορευτική παράσταση «Χορός εν τω χορώ» από τον Χορευτικό Όμιλο Άνω Λεχωνίων, συνεχίζονται την Παρασκευή 6 Ιουλίου οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Βόλου στο σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων του. Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Άνω Λεχωνίων, στις 9:30 το βράδυ, σε συνεργασία και με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.