Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

«Πράσινο φως» για την υπογραφή της σύμβασης του Περιφερειακού δρόμου από Γορίτσα έως Αγριά

Ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία για την κατασκευή του έργου της Περιφερειακής Οδού από Γορίτσα έως έξοδο στην παραλιακή οδό Βόλου-Αγριάς, προϋπολογισμού 17,6 εκ. ευρώ, το οποίο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ και έχει δημοπρατηθεί από τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος ενημερώθηκε νωρίς το μεσημέρι ότι ολοκληρώθηκε ο προσυμβατικός έλεγχος στο Ελεγκτικό Συνέδριο και ο φάκελος του έργου επέστρεψε στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων,  έκανε λόγο για σημαντική εξέλιξη, η οποία, έστω και καθυστερημένα, δρομολογεί την προοπτική ολοκλήρωσης του πολύπαθου έργου του Περιφερειακού με έξοδο στην παραλιακή οδό Βόλου-Αγριάς, ανακουφίζοντας την πόλη του Βόλου από σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα.

Κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα για την επένδυση εκσυγχρονισμού των Σφαγείων

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου ο Πρόεδρος της εταιρείας «Σφαγεία Βόλου Α.Ε.» κ. Γ. Καουνάς, έπειτα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σχετικά με την υλοποίηση επένδυσης εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων, ύψους 600.000 ευρώ, που έλαβε χώρα την χρονική περίοδο 2007 έως 2009. Με την μηνυτήρια αναφορά ζητείται να διερευνηθεί η ύπαρξη τυχόν ποινικών ευθυνών, με βάση τα στοιχεία που κατατέθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 9ης Απριλίου και τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης την οποία συνέταξαν μηχανικοί – μέλη του ΤΕΕ.

Π.Σκοτινιώτης: Σύσσωμη η τοπική κοινωνία στηρίζει τον Ολυμπιακό Βόλου

«Αύριο ο Ολυμπιακός δίνει μια σημαντική  μάχη στην προσπάθεια να επανέλθει η ομάδα στην κατηγορία στην οποία βρισκόταν πριν από την άδικη και εξοντωτική ποινή. Στη μάχη αυτή ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνος, αλλά έχει την ενεργό στήριξη σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας», τονίζει σε δήλωσή του  ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης, ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ). Στη δήλωσή του ο Δήμαρχος Βόλου αναφέρει, συγκεκριμένα, τα εξής:

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Βόλου στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΝΙΚΗΣ

Σε δήλωσή του για την μεγάλη επιτυχία της Νίκης Βόλου με 7-0 επί του Μ. Αλέξανδρου Ηράκλειας, που ανοίγει το δρόμο για την άνοδο της ομάδας στη Β΄ Εθνική κατηγορία, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής του Βόλου, εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τη Διοίκηση της ΠΑΕ Νίκης Βόλου για τη μεγάλη  επιτυχία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League 2, παρά τις μεγάλες αντιξοότητες που αντιμετώπισαν. Είμαστε βέβαιοι πως σύντομα οι φίλαθλοι της Νίκης και συνολικά η αθλητική οικογένεια της πόλης μας θα πανηγυρίσουν την άνοδο της ιστορικής ομάδας στη Football League 1».

Συγχαρητήρια Π. Σκοτινιώτη στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κωπηλασίας Στέργιο Παπαχρήστο

Τα συγχαρητήριά του στον πρωταθλητή του ΟΕΑ-ΝΑΒ Στέργιο Παπαχρήστο, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας που διεξήχθη στη Λουκέρνη, απευθύνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, αναφέροντας σε δήλωσή του τα ακόλουθα: «Η χθεσινή εντυπωσιακή εμφάνιση του Βολιώτη Στέργιου Παπαχρήστου, σ’ ένα σκληρό αγώνα και η επάξια κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην τετράκωπο χωρίς πηδαλιούχο, μας χάρισε μεγάλη χαρά, τιμή και υπερηφάνεια.

Με τον Μητροπολίτη και τον Δήμαρχο Βόλου γιόρτασαν την άνοδο των ομάδων τους

Κοντά στους αθλητές και τους παράγοντες των ομάδων «Άρης Μελισσατίκων» και «Δημητριάς», βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, προκειμένου να γιορτάσει μαζί τους την άνοδο στην α΄ και β΄ ερασιτεχνική κατηγορία ποδοσφαίρου αντίστοιχα.