Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Άνοιγμα σε νέες τουριστικές αγορές επιδιώκει ο Δήμος Βόλου

Πρωτοβουλία για άνοιγμα σε νέες τουριστικές αγορές, πέραν των παραδοσιακών, υλοποιεί ο Δήμος Βόλου, όπως πρόσφατα ανακοίνωσε ο Δήμαρχος κ. Σκοτινιώτης κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης της δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης. Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων με χώρες που παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυναμική στον τομέα του τουρισμού, όπως η Ρωσία, η Τουρκία και το Ισραήλ, στις οποίες θα επικεντρωθεί η στρατηγική για την προσέλκυση τουριστών τα επόμενα χρόνια.

Συγχαρητήρια Δημάρχου Βόλου στους «χάλκινους» κωπηλάτες Κων. Χρηστομάνο και Αλ. Λουλούδη

Ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης απευθύνει τα συγχαρητήριά του στους Βολιώτες αθλητές του ΝΟΒΑ Κων. Χρηστομάνο και Αλ. Λουλούδη, για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ήττον της Αγγλίας, καθώς και στις αδελφές Αλεξανδρή, οι οποίες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης (Comen Cup), στην Ιταλία, συμμετέχοντας στην εθνική ομάδα της χώρας μας.
Σε δήλωσή του ο κ. Σκοτινιώτης αναφέρει χαρακτηριστικά:

Καθοριστικό βήμα για την προστασία του Πηλίου

Την εκπόνηση ειδικής μελέτης για τα αρχιτεκτονικά και μορφολογικά χαρακτηριστικά των οικισμών του Πηλίου, η οποία θα αποτελέσει σημαντικό βήμα στην προσπάθεια αναθεώρησης του ισχύοντος Προεδρικού Διατάγματος, προκήρυξε το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, σε συνέχεια της συμφωνίας που είχε επιτευχθεί σε σύσκεψη στο ΥΠΕΚΑ, στις 14 Απριλίου, υπό την προεδρία της τέως Υπουργού Τίνας Μπιρμπίλη, για τα εκκρεμή θέματα του Δήμου Βόλου, καθώς και στην παρουσίαση της πρότασης του Ρυθμιστικού Σχεδίου Βόλου από τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Νίκο Σηφουνάκη τον περασμένο Μάϊο.