Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Π.Σκοτινιώτης – Απ.Παπατόλιας: «Επιλογή ευθύνης – Πάμε Μπροστά»

Τη βεβαιότητα ότι ο Βόλος  της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, του πολιτισμού και της δημοκρατίας, θα στείλει ηχηρό μήνυμα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου επιλέγοντας το δρόμο της ευθύνης και της προοπτικής, εξέφρασε ο Δήμαρχος Βόλου και εκ νέου υποψήφιος κ.Πάνος Σκοτινιώτης, παρουσιάζοντας σήμερα τη διακήρυξη αρχών και θέσεων της ενιαίας δημοτικής παράταξης «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά», που θα είναι και το όνομα του συνδυασμού. Από τη μεριά του ο κ.Απόστολος Παπατόλιας τόνισε ότι η ευθύνη για το μέλλον της πόλης είναι συλλογική και επιβάλει κοινωνική συναίνεση και ενωτική δράση, για τη διασφάλιση του κύρους του θεσμού της Αυτοδιοίκησης. 

Εκδήλωση παρουσίασης διακήρυξης αρχών της νέας δημοτικής παράταξης,"Επιλογή Ευθύνης, Πάμε Μπροστά"


Παράταση υποβολής αιτήσεων από ανέργους για τη δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή ανέργων σε πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο των Τοπικών Σχεδίων Απασχόλησης (ΤοπΣΑ) και υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη Βόλου με συντονιστή την ΑΝΕΒΟ Α.Ε. Ειδικότερα, η αναπτυξιακή σύμπραξη«ΤοπΣΑ Βόλου», που υλοποιεί την Πράξη «+ΕΡΓΑΣΙΕΣ – Τοπικές Πρωτοβουλίες για νέες Ευκαιρίες Απασχόλησης στο Βόλο», στο πλαίσιο των Τοπικών Σχεδίων για την Απασχόληση, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας (ΤοπΣΑ), ανακοινώνει πως οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 30 Απριλίου 2014.

Εκδήλωση για την πρώτη τριετία της Δημοτικής Ενότητας Αισωνίας

Tο Διμήνι θα επισκεφθεί την ερχόμενη Πέμπτη 3 Απριλίου ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης, στο πλαίσιο του κύκλου επισκέψεων που πραγματοποιεί στις έδρες των περιφερειακών δημοτικών ενοτήτων για την παρουσίαση της πρώτης τριετίας του νέου Δήμου Βόλου και το σχεδιασμό της επόμενης πενταετίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Διμηνίου και καλούνται να παραστούν οι εκπρόσωποι φορέων και όλοι οι κάτοικοι των οικισμών της δημοτικής ενότητας.  

Συνέντευξη Δημάρχου Βόλου στο ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV