Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Π.Σκοτινιώτης: Συμπαράταξη για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, της κοινωνικής συνοχής και της ομαλής λειτουργίας της πόλης μας

Δήλωση-παρέμβαση για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα στο κέντρο της πόλης, έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος προανήγγειλε την ανάληψη πρωτοβουλιών εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής για τη διαμόρφωση ενός ισχυρού μετώπου υπεράσπισης της δημοκρατίας, της κοινωνικής συνοχής και της ομαλής λειτουργίας της πόλης. Αναλυτικά, στη δήλωσή του ο κ.Σκοτινιώτης επισημαίνει τα ακόλουθα: 

Έψαλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο Βόλου

Γιορτινή η ατμόσφαιρα σήμερα στο Δημαρχείο του Βόλου, όπου στρατιώτες και μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων και φορέων, έψαλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων. Συγκεκριμένα, τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν στρατιώτες της 1ης ΤΑΞΑΣ Στεφανοβικείου, πεζοναύτες της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, μικροί χορευτές της Ένωσης Ποντίων Μαγνησίας, το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου και ο «Σύλλογος Αλβανών Για την Πρόοδο» Νομού Μαγνησίας, που αντάλλαξαν ευχές με τον Δήμαρχο για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και ελπίδας την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στο «Κλειστό» του ΕΑΚ

Χριστουγεννιάτικη συναυλία αλληλεγγύης και ελπίδας, με στόχο την ενίσχυση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, διοργανώνει ο Δήμος Βόλου - Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων υπό τον τίτλο «Φέτος γιορτάζουμε όλοι μαζί. Όλοι έχουν δικαίωμα στη γιορτή». Στη συναυλία θα συμμετέχουν δωρεάν οι γνωστοί καλλιτέχνες Βασίλης Λέκκας, Δημήτρης Μπάσης και Χαράλαμπος Γαργανουράκης, σε συνεργασία με τους Βολιώτες καλλιτέχνες Ν.Παρθένη, Αν.Κατσιγιαννη, Ζ.Κουκουσέλη και Απ.Μόσιο. 

Χριστούγεννα με «Μιας Πεντάρας Νιάτα» στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής

Με άφθονο γέλιο υποδέχθηκαν την παράσταση «Μιας πεντάρας νιάτα» οι θεατές των πρώτων παραστάσεων και της επίσημης πρεμιέρας. Οι ηθοποιοί καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό και τα «νιάτα» συνεχίζουν την πορεία τους στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής για να διασκεδάσουν το κοινό της πόλης για την περίοδο των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς, κόντρα στο κλίμα κατήφειας που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση και οι συνέπειές της.

Συνεχίζονται με επιτυχία οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πλατεία Αγίου Νικολάου

Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι στήθηκε σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, στην πλατεία Αγίου Νικολάου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου. Πρωταγωνιστές της υπαίθριας γιορτής Dancing in Christmas Eve», οι συντελεστές της εκπομπής «Echale Salsita», ο NOVA FM 106 και οι «Salsa Y suenO» και οι χορευτές της σχολής DANCE STUDIO, οι οποίοι ξεσήκωσαν τους περαστικούς με τους χορευτικούς τους ρυθμούς.

Ολοκληρώθηκε η αρίθμηση οδών στη Δημοτική Ενότητα Ιωλκού

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αρίθμησης των οδών σε όλες τις τοπικές κοινότητες του πρώην Δήμου Ιωλκού και πλέον ομαλοποιείται σταδιακά η διανομή της αλληλογραφίας στους κατοίκους της περιοχής. Για την υλοποίηση των εργασιών συνεργάστηκαν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας Δήμου Βόλου και του Πολυδύναμου γραφείου της Δημοτικής Ενότητας Ιωλκού.