Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ο Βόλος συμμετέχει σε ευρεία ελληνική αποστολή στη Σμύρνη

Ευρεία ελληνική αποστολή στη Σμύρνη, με συμμετοχή βουλευτών, δημάρχων, φορέων και επιχειρηματιών, οργανώνεται από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προκειμένου να γίνει ένα πρώτο, σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη τουριστικών, εμπορικών και άλλων επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Στο πλαίσιο αυτής της πρότασης-πρόσκλησης, που απευθύνθηκε και προς το Δήμο Βόλου, ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης συγκάλεσε σήμερα σύσκεψη με τη συμμετοχή φορέων, κατά την οποία οι υπεύθυνοι της οργάνωσης ενημέρωσαν αναλυτικά για τα αποτελέσματα τα οποία θα προκύψουν από τις επί μέρους συναντήσεις  που θα οργανωθούν στη Σμύρνη, ανάλογα με το ενδιαφέρον του κάθε φορέα και της κάθε επιχείρησης.

Το νέο τουριστικό site του Δήμου Βόλου σύγχρονο εργαλείο προβολής της περιοχής

Ο νέος τουριστικός διαδικτυακός τόπος του Δήμου Βόλου www.volosinfo.gr παρουσιάστηκε την Πέμπτη στη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Βόλου, αποσπώντας θετικές εντυπώσεις και σχόλια. Το site σχεδιάστηκε από υπηρεσιακά στελέχη του Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης με στόχο να αποτελέσει ένα σύγχρονο εργαλείο για την τουριστική προβολή του ενιαίου Δήμου Βόλου και την υποστήριξη της εξωστρέφειας της περιοχής.

Μέτρα για τον καύσωνα από το Δήμο Βόλου

Μέτρα για την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναμένεται να επικρατήσουν στην περιοχή την ερχόμενη Κυριακή 5 και τη Δευτέρα 6 Αυγούστου, λαμβάνει ο Δήμος Βόλου. Συγκεκριμένα, τις ημέρες αυτές θα παραμείνουν ανοικτά από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ, τα κεντρικά  ΚΑΠΗ  Βόλου και Ν. Ιωνίας, όπως και οι κλιματιζόμενες αίθουσες δομών της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, όπου μπορούν να κατευθύνονται οι πολίτες για να προστατευθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες.