Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Π. Σκοτινιώτης: Η Πολιτεία οφείλει να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών

Τα αισθήματα φόβου και ανασφάλειας που έχουν κυριεύσει τον πληθυσμό του Αγίου Λαυρεντίου, μετά από την πρόσφατη δολοφονία ηλικιωμένης γυναίκας με κίνητρο τη ληστεία, μετέφεραν στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη κάτοικοι του χωριού, κατά τη διάρκεια σημερινής του επίσκεψης. Αναστατωμένοι από το περιστατικό, οι κάτοικοι εξέφρασαν εντονότατες διαμαρτυρίες για την έλλειψη αστυνόμευσης στο χωριό και ζήτησαν από τον κ. Σκοτινιώτη να μεσολαβήσει ώστε να επαναλειτουργήσει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγριάς.

Π. Σκοτινιώτης: Να αποζημιωθούν άμεσα οι αγρότες που επλήγησαν από το χαλάζι

Επίσκεψη στη Δράκεια και τον Άγιο Λαυρέντιο, δυο περιοχές του Δήμου Βόλου που επλήγησαν από το χαλάζι το απόγευμα της Τετάρτης, πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημοτικών Ενοτήτων Αγριάς και Αρτέμιδας κ. Ν.Στόϊκο. Από την χαλαζόπτωση προκλήθηκαν σημαντικές καταστροφές κυρίως στην περιοχή της Δράκειας, αλλά και του Αγ.Λαυρεντίου, στα κεράσια, τα μήλα, τα αχλάδια και τα κάστανα.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου με τον «Οιδίποδα Τύραννο» του Σοφοκλή

Με Οιδίποδα τον Αιμίλιο Χειλάκη και σκηνοθέτη τον Τσέζαρις Γκραουζίνις, το Δη.Πε.Θε. Βόλου σε συμπαραγωγή με τον πρωταγωνιστή, παρουσιάζουν την παράσταση - έκπληξη του καλοκαιριού, έναν «Οιδίποδα» του οποίου όλοι οι ρόλοι ερμηνεύονται από άντρες. Στους ρόλους Τειρεσία – Ιοκάστης ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.