Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Επιλογή Ευθύνης: «Ο Α.Μπέος κυλιέται όλο και περισσότερο στη λάσπη»


Ανταπαντώντας στις ύβρεις της δημοτικής αρχής, η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» σημειώνει τα εξής:
«Ο Α.Μπέος βαυκαλίζεται ότι είμαστε ακόμη στην προεκλογική περίοδο και ότι μπορεί να μοιράζει σανό στην τοπική κοινωνία και να παριστάνει τον κατατρεγμένο του συστήματος. Του θυμίζουμε, λοιπόν, ότι σε λίγες μέρες συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τις εκλογές του 2014. Και φέρει στο ακέραιο την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει  στον Δήμο και τη ΔΕΥΑΜΒ. «Τα έργα και οι ημέρες» του θα καταγραφούν ως η πιο μελανή σελίδα στη σύγχρονη ιστορία της πόλης.
Σε σχέση με το «σκάνδαλο ΕΡΓΗΛ-ΔΕΥΑΜΒ», κατανοούμε το μένος του κατά της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Γιατί ο κόσμος ξέρει πια ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή είναι αυτή που αποκάλυψε το σκάνδαλο, που κρυβόταν επιμελώς κάτω από τη γη. Ξέρει, ακόμη, ότι αυτό που του παρέδωσε η προηγούμενη δημοτική αρχή, είναι τα όπλα για να παλέψει την ΕΡΓΗΛ. Και είναι βαρύτατη η ευθύνη του γιατί τα όπλα αυτά, επί τρία ολόκληρα χρόνια, τα έβαλε «κάτω από τη γη». Ευτυχώς, όμως, που, παρά τη συστηματική προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια, για να διαλύσει τον κοινωνικό ιστό της πόλης, υπάρχουν οι δυνάμεις που θα υπερασπιστούν τη ΔΕΥΑΜΒ και το δημόσιο συμφέρον.

Επιλογή Ευθύνης: «Ο Α. Μπέος δεν αναζητεί συνομιλητές, αλλά “χρήσιμους ηλίθιους”»


Η κ.Νατάσα Οικονόμου δεν θα συμμετάσχει στη συνάντηση με τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ». «Θα περιμένουμε τις γραπτές προτάσεις του Α.Μπέου και επ’ αυτών θα τοποθετηθούμε, όπως πάντα, με ευθύνη και με γνώμονα το συμφέρον της ΔΕΥΑΜΒ και το ευρύτερο δημόσιο συμφέρον, στα θεσμικά όργανα που συμμετέχουμε», τονίζεται στην ανακοίνωση, στην οποία εξηγούνται και οι λόγοι της μη συμμετοχής της επικεφαλής της παράταξης στη συνάντηση.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο Α.Μπέος διαχειρίζεται, επί τέσσερα σχεδόν χρόνια, το «σκάνδαλο ΕΡΓΗΛ-ΔΕΥΑΜΒ» εν κρυπτώ και παραβύστω, μόνος του, σαν να πρόκειται για προσωπική του υπόθεση. Διαπραγματεύτηκε με την ΕΡΓΗΛ, χωρίς εξουσιοδότηση κανενός θεσμικού οργάνου και χωρίς κανείς να ξέρει τι διαπραγματεύτηκε. Παραιτήθηκε από την αγωγή που είχε καταθέσει η προηγούμενη δημοτική αρχή κατά της ΕΡΓΗΛ και, στη συνέχεια, καταθέτει τη μια αγωγή μετά την άλλη, δικής του επιλογής, παραιτούμενος κάθε φορά από την προηγούμενη που ο ίδιος είχε καταθέσει,   χωρίς να δίνει καμιά εξήγηση και χωρίς να αναλαμβάνει καμιά ευθύνη.