Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Π.Σκοτινιώτης: Να υπάρξει αποφασιστική πάταξη του παρεμπορίου στην «πηγή» του

Την ανάγκη να υπάρξει πλέον, άμεσα, ολοκληρωμένο σχέδιο για την αποφασιστική πάταξη του παρεμπορίου στην «πηγή» του, πριν το πρόβλημα πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, θέτει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, σε επιστολή του προς τον Διευθυντή της Π.Δ. Θεσσαλίας του ΣΔΟΕ κ. Απ.Τάνα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Δ.Κατσίκα, δέκα μήνες μετά την κοινή προσπάθεια περιορισμού του προβλήματος μέσα από τακτικούς ελέγχους μικτών κλιμακίων, χωρίς όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα.

«Ψαράδικη Βραδιά 2012» με εκδηλώσεις για όλους

Πλούσιο και αναβαθμισμένο είναι το φετινό πρόγραμμα του κύκλου εκδηλώσεων «Ψαράδικη Βραδιά», που διοργανώνεται στην Αγριά από τον Δήμο Βόλου και το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς, σε συνεργασία με την πλειοψηφία των φορέων και συλλόγων της περιοχής. Η αυλαία των εκδηλώσεων, που πραγματοποιούνται φέτος για 49η χρονιά, θα ανοίξει τη Δευτέρα 16 Ιουλίου και θα πέσει την Κυριακή 22 του μήνα, δίνοντας την ευκαιρία σε ντόπιους και επισκέπτες να περάσουν όμορφες μουσικές και θεατρικές βραδιές.

Μέχρι και τη Δευτέρα στη διάθεση των πολιτών οι κλιματιζόμενες αίθουσες του Δήμου Βόλου

Παρατείνεται έως και την ερχόμενη Δευτέρα η λήψη μέτρων εκ μέρους του Δήμου Βόλου για την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού από τον καύσωνα που πλήττει την περιοχή. Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι και τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ, τα κεντρικά  ΚΑΠΗ  Βόλου και Ν. Ιωνίας, όπως και οι κλιματιζόμενες αίθουσες δομών της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, όπου μπορούν να κατευθύνονται οι πολίτες για να προστατευθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Ο Δήμος Βόλου στηρίζει την εκστρατεία ενάντια στη βία μέσα στην οικογένεια

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, συμμετέχει στην πρωτοβουλία «Ενημέρωση Δρόμου» (ROADSTRIP) για την υποστήριξη της εκστρατείας ενάντια στη βία μέσα στην οικογένεια. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Βόλου και στα Καλά Νερά, την ερχόμενη Παρασκευή 13 Ιουλίου, από την εταιρεία καλλυντικών AVON Cosmetics και την  ΜΚΟ W.I.N Hellas.