Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Επιλογή Ευθύνης: «Η ΔΕΥΑΜΒ δεν προσφέρεται για πελατειακές σχέσεις»

«Η Διοίκηση της  Επιχείρησης θα πρέπει να αντιληφθεί ότι η ΔΕΥΑΜΒ διαχειρίζεται το πιο ευαίσθητο, ίσως, αντικείμενο του Δήμου και δεν προσφέρεται ούτε για πελατειακές σχέσεις, ούτε για αδιαφανείς μεθοδεύσεις, ούτε για  επικίνδυνους πειραματισμούς, ούτε για παιγνίδια εξουσίας», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η παράταξη «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», με αφορμή τις δηλώσεις του νέου προϊσταμένου του Βιολογικού, κ. Ιωάννη Φράγκου, για τη δήθεν «παραγκώνισή» του από προϊστάμενες θέσεις από την προηγούμενη Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ.
Η ανακοίνωση έχει αναλυτικά ως εξής:
«Κατανοούμε τη θεμιτή φιλοδοξία του κ. Ιωάννη Φράγκου, όπως και κάθε υπαλλήλου της ΔΕΥΑΜΒ, να διεκδικήσει θέση προϊσταμένου στην Επιχείρηση, εφόσον διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα. Αυτό που δεν κατανοούμε και δεν μπορούμε να αποδεχθούμε, είναι την επίκληση ανακριβών στοιχείων, προκειμένου να τεκμηριώσει τον δήθεν παραγκωνισμό του από την προηγούμενη Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ.
Σε σχέση, λοιπόν, με τη χθεσινή δήλωσή του και χωρίς να υπεισερχόμαστε στην όποια αντιπαράθεσή του με τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων της Επιχείρησης,  οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα: