Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Πρωτοβουλία του Δήμου Βόλου για τον επανακαθορισμό αιγιαλού, παραλίας και παλαιού αιγιαλού στο Μαλάκι

Πρωτοβουλία ώστε να αντιμετωπιστεί το ιδιαίτερα σοβαρό θέμα που έχει προκύψει εξαιτίας σφαλμάτων κατά τη χάραξη αιγιαλού, παραλίας και παλαιού αιγιαλού στον οικισμό Μαλάκι της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδας, έχει αναλάβει η Δημοτική Αρχή Βόλου σε μια προσπάθεια άρσης της αδικίας που υφίστανται πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων στην περιοχή. Όπως είναι γνωστό, ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης έχει θέσει το θέμα υπόψη του Υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη και τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας Κ.Γερακούδη, από τις 22 Ιανουαρίου, επισημαίνοντας την ανάγκη να υπάρξει άμεση παρέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα όποια σφάλματα οδήγησαν στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων του παραλιακού συγκροτήματος κατοικιών.

Τουριστική προβολή του Βόλου και του Πηλίου στη σερβική αγορά

Στη διεθνή έκθεση “International Fair Of Tourism” που πραγματοποιήθηκε από 21 έως 24 Φεβρουαρίου στο Βελιγράδι, συμμετείχε ο Δήμος Βόλου στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου, όπως αυτό σχεδιάστηκε από την αρμόδια Επιτροπή και εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Συνεχίζεται το κλάδεμα δέντρων στο Πολεοδομικό Συγκρότημα

Συνεχίζονται εντατικά από συνεργεία της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Βόλου οι εργασίες κλαδέματος των δέντρων σε δρόμους του Πολεοδομικού Συγκροτήματος. Από αύριο Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει το κλάδεμα στην οδό Αντωνοπούλου, από την Ανθίμου Γαζή έως την Αναλήψεως, συμπεριλαμβανομένων και των παράλληλων οδών από Ιωλκού έως Κ.Καρτάλη. Από την Υπηρεσία απευθύνεται έκκληση στους πολίτες να διευκολύνουν την εκτέλεση των εργασιών,. αποφεύγοντας τη στάθμευση οχημάτων στους δρόμους αυτούς.