Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Επιλογή Ευθύνης: «Διεκδίκησαν» ένα έργο που είχε ανακοινωθεί πριν από δύο μήνες!

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής για το θέμα της επαναχάραξης της σιδηροδρομικής γραμμής με κατάργηση του γνωστού “S” στη Νέα Ιωνία, από την παράταξη «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Δεν άντεξε τελικά την … αδικία η Δημοτική Αρχή. Ξύπνησε λοιπόν από τον πολιτικό της λήθαργο και αποφάσισε να διεκδικήσει και αυτή δάφνες για το έργο της  επαναχάραξης της σιδηροδρομικής γραμμής με κατάργηση του γνωστού “S” στη Νέα Ιωνία, το οποίο φαίνεται πως μπαίνει πια σε θετικό δρόμο, στο πλαίσιο του ευρύτερου έργου της ηλεκτροκίνησης της γραμμής Βόλου-Λάρισας.
Ως λάβαρο του ασυμβίβαστου αγώνα τους, οι σημερινοί διοικούντες τον Δήμο ανέμισαν μια ολόκληρη επιστολή που έστειλε, στις 6 Μαΐου 2016, ο «υποκατάστατος» Θ. Θεοδώρου προς τον υπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ Χ. Σπίρτζη και την υφυπουργό Μ. Χρυσοβελώνη. Το μόνο που διέφυγε από τους θλιβερούς συντάκτες της ανακοίνωσης είναι ότι η  επαναχάραξη της γραμμής με παράκαμψη της Νέας Ιωνίας δεν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά αυτή τη βδομάδα. Είχε ήδη ανακοινωθεί από τον  διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ, Θάνο Βούρδα, στις 3 Μαρτίου 2016, δηλαδή δύο ολόκληρους μήνες πριν δεήσει να στείλει την επιστολή του ο  Θ. Θεοδώρου, κατά την τότε επίσκεψή του στον Βόλο.