Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Π.Σκοτινιώτης: Η τοπική κοινωνία δεν θα ανεχτεί πλέον καμία καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του Περιφερειακού

Την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία, για το έργο της αρτηρίας Παράκαμψης Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου από Γορίτσα μέχρι Αγριά, οκτώ μήνες μετά τη δημοπράτησή του, επισημαίνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης σε επιστολή του προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σταύρο Καλογιάννη, ξεκαθαρίζοντας ότι κάθε περαιτέρω καθυστέρηση στην υλοποίηση του πολύπαθου αυτού έργου δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από την τοπική κοινωνία, πολλώ μάλλον όταν πρόκειται για έργο ενταγμένο στο ΕΣΠΑ.

Ικανοποιημένη η FINA από την οργανωτική προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης

Με απόλυτα ικανοποιητικούς ρυθμούς και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχει τεθεί, προχωρούν οι εργασίες για τη βελτίωση των υποδομών του Ανοιχτού Κολυμβητηρίου του Δήμου Βόλου, καθώς και η οργανωτική προετοιμασία, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων, το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη του Βόλου το διάστημα από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου.

Συνάντηση Π. Σκοτινιώτη με τον νέο Διοικητή 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη πραγματοποίησε σήμερα, επ’ ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του, ο νέος Διοικητής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, Ταξίαρχος κ. Χρήστος Σίμος, συνοδευόμενος από τον Αντισυνταγματάρχη Πεζικού κ. Εμ.Ανδριώτη. Ο κ. Σκοτινιώτης συνεχάρη τον νέο Διοικητή του Στρατοπέδου Γεωργούλα και του ευχήθηκε να έχει μια δημιουργική και αποδοτική θητεία, παρέχοντας τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Βόλου θα είναι συμπαραστάτης στο έργο του.