Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Συνάντηση του Δημάρχου Βόλου με Διπλωματικό Ακόλουθο της Ινδονησίας

Τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη επισκέφθηκε σήμερα ο Διπλωματικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Ινδονησίας στην Ελλάδα κ. Abdul Fatah Zainal, συνοδευόμενος από τον κ. Alex Rudini Sulaiman, στέλεχος της Πρεσβείας, και συζήτησαν για τις προοπτικές ανάπτυξης σχέσεων συνεργασίας της περιοχής με την Ινδονησία. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Αντιδήμαρχος Βόλου κ. Νατάσα Οικονόμου.

Ενδιαφέρον επιχειρηματιών απ’ όλο τον κόσμο για τα προϊόντα ελιάς του Βόλου και του Πηλίου

Ο Δήμος Βόλου συμμετείχε, με ιδιαίτερη επιτυχία, ως εκθέτης, στην 4η έκθεση ελαιολάδου και ελιάς, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από την Παρασκευή 6/4/2012 έως και την Κυριακή 8/4/2012. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για την τόνωση της τοπικής οικονομίας μέσα από ενέργειες που αφορούν την ενίσχυση των ντόπιων επιχειρηματιών, την προβολή και την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

Σεμινάρια για όλους από το ΔΙΕΚ Βόλου

Σειρά σεμιναρίων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματικών ενοτήτων διοργανώνει το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Βόλου, το πρώτο 10ημερο του Μαΐου 2012, με σκοπό όλοι όσοι ψάχνουν τρόπο να αξιοποιήσουν δημιουργικά και ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους, να βρουν εκείνο το σεμινάριο ή τα σεμινάρια, που θα τους προσφέρουν σημαντικές γνώσεις και τη μοναδική ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.