Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Σαφείς κυβερνητικές δεσμεύσεις για το έργο του Αστυνομικού Μεγάρου ζητεί ο Π. Σκοτινιώτης

Τη δραστική προσωπική παρέμβαση του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλου και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρ. Παπουτσή, προκειμένου να υπογραφεί άμεσα η σύμβαση του έργου ανέγερσης Αστυνομικού Μεγάρου Μαγνησίας , μεταξύ Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου και αναδόχου, ζητεί ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης. Σε επιστολή του προς τους δυο Υπουργούς ο κ. Σκοτινιώτης τονίζει την ανάγκη να υπάρξει σαφής δέσμευση ότι το έργο θα προχωρήσει χωρίς άλλη καθυστέρηση, ανεξαρτήτως των κυβερνητικών αποφάσεων σε σχέση με την προοπτική της ΚΕΔ.

Δήλωση Δημάρχου Βόλου για τον Ολυμπιακό

Με αφορμή τη συζήτηση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών της αίτησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης τονίζει σε δήλωσή του τα εξής:
«Όταν ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και οι αντοχές και η υπομονή έχουν εξαντληθεί, είναι προφανές ότι άλλες είναι οι προτεραιότητες της κοινωνίας, όπως έδειξαν και τα ογκώδη συλλαλητήρια.
Δεν μπορούμε, ωστόσο, να προσπεράσουμε αδιάφορα τα όσα τραγελαφικά εξακολουθούν να συμβαίνουν στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αφού θίγουν άμεσα μια ιστορική ομάδα της πόλης μας, τον  Ολυμπιακό  Βόλου, με προφανείς παρενέργειες και στην τοπική οικονομία και μάλιστα σε αυτή την εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία.