Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Συνάντηση του Δημάρχου Βόλου με τον Πρέσβη της Σερβίας στην Ελλάδα

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη είχε το απόγευμα ο Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα Dragan Zupanjevac, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Σερβίας Συμεών Τσομώκο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης σχέσεων συνεργασίας ανάμεσα στο Βόλο και πόλεις της Σερβίας, με έμφαση στον τομέα του τουρισμού και γενικότερα των οικονομικών σχέσεων, του πολιτισμού και της νεολαίας, προς αμοιβαίο όφελος των δυο πλευρών.

Επιστολή Π. Σκοτινιώτη στο Γραφείο του Πρωθυπουργού για τα έργα αποχέτευσης Αγ.Στεφάνου και Σέσκλου

Την παρέμβαση του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος απένταξης από το ΕΠΠΕΡΑΑ των έργων αποχέτευσης Αγίου Στεφάνου και Σέσκλου και οι συνέπειες που θα έχει για την περιοχή μια τέτοια αρνητική εξέλιξη, ζητεί πλέον ο Δήμαρχος Βόλου και Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ κ. Πάνος Σκοτινιώτης, κορυφώνοντας τις πιέσεις προς την κυβέρνηση με σκοπό να διασφαλιστεί η υλοποίηση του έργου «Αποχέτευση ακαθάρτων παραλιακού μετώπου Βόλου» στο σύνολό του.

Ένα «παραμύθι» για μικρούς και μεγάλους στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής

Ξεκίνησαν οι παραστάσεις του έργου «Παραμύθι Χωρίς Όνομα» της Πηνελόπης Δέλτα, της δεύτερης κατά σειρά παραγωγής του Δη.Πε.Θε. Βόλου για την θεατρική περίοδο 2012 – 2013. Από την Παρασκευή 1η Μαρτίου δίνονται οργανωμένες παραστάσεις για τα σχολεία του νομού Μαγνησίας και των λοιπών θεσσαλικών νομών.

Χαιρετισμός του Δημάρχου Βόλου στην ημερίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων

Στην εκπαιδευτική ημερίδα που υλοποιεί σήμερα στο Βόλο η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, στο πλαίσιο της πράξης «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο», παρέστη το πρωί ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης. Στον χαιρετισμό του ο κ.Σκοτινιώτης τόνισε τα ακόλουθα: "Σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής κρίσης, με όλες  τις σταθερές της ζωής των πολιτών να αμφισβητούνται, με την ανεργία να καλπάζει και θεμελιώδη κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα να κατεδαφίζονται, είναι προφανές ότι διευρύνονται οι οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες.