Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ροδούλα Ζήση: Καλώ τους συμπολίτες μου να στηρίξουν δυνατά την υποψηφιότητα Σκοτινιώτη

Συνάντηση με τη βουλευτή Μαγνησίας και Β΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Ροδούλα  Ζήση είχε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος την επισκέφθηκε στο γραφείο  της στη Βουλή στο πλαίσιο  των επαφών που πραγματοποιεί με τους βουλευτές του Νομού.
Η κ. Ζήση και ο κ. Σκοτινιώτης είχαν  εγκάρδια συνεργασία για θέματα που  αφορούν στη διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας και τη συγκρότηση και  οργάνωση του νέου Δήμου Βόλου. Ο  υποψήφιος Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να εκθέσει στην κ. Ζήση το βασικό σχεδιασμό  του για το νέο Δήμο και να ακούσει  γνώμες και ιδέες της Αντιπροέδρου της Βουλής από την πλούσια  εμπειρία της στα τοπικά θέματα.

Ο Π. Σκοτινιώτης στη σύσκεψη για τον Περιφερειακό

Στη συνάντηση εκπροσώπων των τοπικών φορέων με τον Υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη για το θέμα του Περιφερειακού, συμμετείχε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης.
Ο κ. Σκοτινιώτης τόνισε ότι είναι ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στην αποπληρωμή των εργαζομένων και την ολοκλήρωση του πολύπαθου αυτού έργου, ώστε να δοθεί επιτέλους λύση σ’ ένα μείζον πρόβλημα της πόλης και ευρύτερα της περιοχής.