Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Πολύτιμη η συμβολή του ΤΕΕ στο σχεδιασμό έργων και παρεμβάσεων για την ανάπτυξη της πόλης

Το καλό κλίμα συνεργασίας μεταξύ Δήμου Βόλου και ΤΕΕ Μαγνησίας επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια σημερινής επίσκεψης του νυν και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου κ.Πάνου Σκοτινιώτη, ως επικεφαλής κλιμακίου υποψηφίων του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά». Ο Π.Σκοτινιώτης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον απερχόμενο Πρόεδρο Σ.Αναγνώστου και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ για τα σημαντικά θέματα του Δήμου, υπογραμμίζοντας για μία ακόμη φορά τον θεσμικό ρόλο του Τεχνικού Επιμελητηρίου, ως τεχνικού συμβούλου της Πολιτείας, και τη βαρύνουσα σημασία που έχει η άποψή του στο σχεδιασμό έργων και παρεμβάσεων για την ανάπτυξη της πόλης. 

«Ως Δημοτική Αρχή του νέου Δήμου Βόλου αναπτύξαμε ουσιαστικό διάλογο με τον τεχνικό κόσμο, προκειμένου να σχεδιάσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ανάπτυξη της μείζονος πόλης μας», τόνισε και, συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην εκπόνηση του Ρυθμιστικού Σχεδίου και στην τροποποίηση του ΓΠΣ. Χαρακτήρισε πολύτιμη τη συμβολή του ΤΕΕ στη διαμόρφωση ολοκληρωμένου στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην άψογη συνεργασία που είχε ως αποτέλεσμα να ξεμπλοκάρει το έργο της ηλεκτροκίνησης. 

«Τα δυο αυτά θέματα σφράγισαν τη συνεργασία μας με το ΤΕΕ την προηγούμενη τριετία» επισήμανε ο κ.Σκοτινιώτης και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η σχέση αυτή, όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά θα ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο τα επόμενα κρίσιμα χρόνια, κατά τα οποία ο Δήμος Βόλου και όλοι οι τοπικοί φορείς θα πρέπει να συνεργαστούν στενά προκειμένου να μη χαθεί ούτε μία ευκαιρία για την υλοποίηση έργων μέσα από το νέο ΕΣΠΑ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: