Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Περιοδεία Π.Σκοτινιώτη σε ΙΚΑ, Εφορία και Δασαρχείο

Μήνυμα αισιοδοξίας ότι στις 18 και 25 Μαΐου θα νικήσουν εκείνες οι δυνάμεις που μπορούν να διασφαλίσουν ότι ο Βόλος θα συνεχίσει να είναι μια πόλη δημοκρατική, ανοιχτή και δημιουργική, μια πόλη της αλληλεγγύης, του πολιτισμού και του αθλητισμού, απηύθυνε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης στους εργαζομένους του ΙΚΑ Βόλου, της Εφορίας και του Δασαρχείου, όπου περιόδευσε σήμερα, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά».
«Είναι σίγουρο πως οι συμπολίτες μας θα εμπιστευτούν εκείνες τις δυνάμεις που με πρόσωπο καθαρό επενδύουν στη λογική και την ελπίδα, στη γνώση των προβλημάτων και στην τόλμη να αναμετρηθούν με τις πραγματικές αιτίες αυτών των προβλημάτων, στις δυνάμεις που έχουν πρόγραμμα για την πόλη του αύριο, για το Βόλο που οραματιζόμαστε στην εποχή μετά την κρίση, για το Βόλο του 2020», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Σκοτινιώτης και πρόσθεσε ότι «στην “Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά” δεν έχουμε ούτε δεσμεύσεις ούτε εξαρτήσεις. 
Τo μόνο που μας δεσμεύει είναι η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Την εμπιστοσύνη αυτή θα τιμήσουμε και θα δικαιώσουμε στο ακέραιο. Όπως πάντα».

Τέλος, διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι η Δημοτική Αρχή Βόλου θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα αιτήματά τους, προκειμένου να μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη και δικαιούνται οι πολίτες του Βόλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: