Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ν.Πρίντζος για Π.Σκοτινιώτη: Έχετε θετική ιστορία στον τόπο, δεν είστε χθεσινός

Την ΕΑΣ Βόλου επισκέφθηκε σήμερα ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης, ως επικεφαλής κλιμακίου του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», ολοκληρώνοντας τον κύκλο των προεκλογικών του συναντήσεων με φορείς της πόλης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, με τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Νικήτα Πρίντζο να εξάρει τόσο το έργο της παρούσας Δημοτικής Αρχής κατά την πρώτη τριετία του «Καλλικρατικού» Δήμου Βόλου, όσο και την προσωπική συμβολή του Δημάρχου Πάνου Σκοτινιώτη στην πρόοδο της περιοχής από τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε διαχρονικά. 

«Έχετε θετική ιστορία στον τόπο, δεν είστε χθεσινός. Αναλάβατε ένα δύσκολο έργο με σημαντικά αποτελέσματα, συμβάλλοντας για μία ακόμη φορά στο καλό της πόλης», ανέφερε ο κ.Πρίντζος υποδεχόμενος τον Πάνο Σκοτινιώτη στις εγκαταστάσεις της ΕΑΣ και εξέφρασε την πεποίθηση  ότι «οι Βολιώτες, παραμερίζοντας τον δικαιολογημένο θυμό και τις πικρίες τους, δεν θα περάσουν στην απέναντι πλευρά του ποταμού. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή επιτυχία και καλή δύναμη», κατέληξε. 

Από την πλευρά του ο κ.Σκοτινιώτης τόνισε ότι δεν ήταν τυχαία η επιλογή να ολοκληρώσει με επίσκεψη στην ΕΑΣ τον κύκλο των προεκλογικών του συναντήσεων με τους τοπικούς φορείς. «Θέλαμε», είπε, «να σηματοδοτήσουμε το διπλό αισιόδοξο μήνυμα που εκπέμπετε: αφενός ότι η ΕΑΣ Βόλου αποτελεί ζωντανή διαφήμιση της συνεταιριστικής ιδέας, αφετέρου ότι υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης και προοπτική παραγωγικής ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας, ώστε σταδιακά να επιτευχθεί μείωση του εφιαλτικού ποσοστού της ανεργίας που μαστίζει και την περιοχή μας. 

Ο κ.Σκοτινιώτης, αφού ενημερώθηκε από τον Ν.Πρίντζο για την ανοδική πορεία της ΕΑΣ και του εργοστασίου ΕΒΟΛ, όπως επίσης για την επικείμενη ολοκλήρωση της νέας επένδυσης που αφορά τη δημιουργία μονάδας εμφιάλωσης και παστερίωσης, χαρακτήρισε πραγματικά πρωτοποριακό και καινοτόμο το έργο της ΕΑΣ Βόλου. «Η ΕΑΣ Βόλου», όπως είπε, «έχει αποκτήσει πλέον αξιοπιστία, κύρος και αναγνώριση, αποτελώντας ζωντανό παράδειγμα για τις άλλες συνεταιριστικές οργανώσεις, ενώ η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ έχει κατακτήσει ξεχωριστή θέση σ’ ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτό αποτελεί καρπό της συστηματικής προσπάθειας που καταβάλλουν πρόεδρος, διοίκηση και εργαζόμενοι και είναι ένα κεκτημένο που πρέπει να αναδείξει η περιοχή».

Αναφερόμενος, εξάλλου, στο δύσκολο έργο που υλοποιήθηκε την πρώτη τριετία του ενιαίου Δήμου Βόλου, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, αλλά και στον σχεδιασμό για την επόμενη κρίσιμη πενταετία, ο κ.Σκοτινιώτης δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η παράταξή του στον τομέα της αγροτικής παραγωγής. «Στηρίζουμε την πρωτογενή παραγωγή, ως βασικό μοχλό ανάκαμψης της τοπικής οικονομίας, δημιουργίας θέσεων εργασίας και βιώσιμης ανάπτυξης, μέσα από ολοκληρωμένες παρεμβάσεις για την ανάπτυξη της υπαίθρου», υπογράμμισε ο Δήμαρχος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: