Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Συνάντηση Π. Σκοτινιώτη με παλαίμαχους αθλητές του βόλλευ

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη πραγματοποίησαν  σήμερα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Πετοσφαιριστών Αττικής Ι. Πλατσής και ο Αντιπρόεδρος Κ. Αμπελάς, οι οποίοι βρίσκονται στην πόλη για το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Βόλλεϋ Ανδρών-Γυναικών, που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τη Διεύθυνση  Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.
Το πρωτάθλημα διεξάγεται στο κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών απ’ όλη την Ελλάδα, που πριν από μερικά χρόνια πρωταγωνιστούσαν στα «μεγάλα σαλόνια» του αθλήματος. Ο κ. Σκοτινιώτης τόνισε ότι, ο Βόλος, αξιοποιώντας την πλούσια αθλητική και πολιτιστική του παράδοση, τις ανεπανάληπτες ομορφιές της περιοχής, την υλικοτεχνική  υποδομή και την οργανωτική εμπειρία των στελεχών του Δήμου, έχει πλέον καταξιωθεί ως πόλη που μπορεί να φιλοξενήσει με απόλυτη επιτυχία μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Στο πλαίσιο αυτό, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι αγώνες θα στεφθούν από απόλυτη επιτυχία. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ Γ. Χρήστου.
Ο Δήμαρχος Βόλου συναντήθηκε επίσης σήμερα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδία Χάντμπωλ Π. Χατζηϊωάννου και στελέχη της Ομοσπονδίας με τους οποίους συζήτησε για τους αγώνες που θα γίνουν στο Βόλο από 17-27 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, από 17 έως 22 Ιουνίου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPEN μίνι κοριτσιών Ελλάδας και μίνι αγοριών Β. Ελλάδας, ενώ αμέσως μετά από 22 έως 27 Ιουνίου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPEN παμπαίδων Ελλάδας. Τα δυο πρωταθλήματα χάντμπωλ θα φιλοξενηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας και στο Κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. 
Τέλος, ο κ. Σκοτινιώτης παραβρέθηκε σήμερα στον τελικό αγώνα ποδοσφαίρου της Πανεπιστημιάδας, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου, ενώ στην απονομή μεταλλίων παρέστησαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου Π. Μαβίδης και Ν. Μαυρόπουλος αντίστοιχα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: