Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Στον Δήμαρχο Βόλου η υποψήφια ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά

Τον Δήμαρχο Βόλου κ.Πάνο Σκοτινιώτη επισκέφθηκε σήμερα η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαριλένα Κοππά, συνοδευόμενη από τοπικά στελέχη του κόμματος. Η κ.Κοππά ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις θέσεις της ΔΗΜΑΡ ενόψει των ευρωεκλογών του Μαϊου και παράλληλα ενημερώθηκε για τα θέματα της Αυτοδιοίκησης και του Δήμου Βόλου ειδικότερα.
Ο κ. Σκοτινιώτης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβλήθηκε τα τρία προηγούμενα χρόνια, σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διοικητική συγκρότηση του νέου Δήμου Βόλου και παράλληλα να προχωρήσει η σταδιακή οικονομική εξυγίανσή του. Επιπλέον, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έλαβε η Δημοτική Αρχή για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλέγμα κοινωνικών δομών, καθώς επίσης στις προσπάθειες για την εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού, ο οποίος σήμερα, όχι μόνον υπάρχει, αλλά έχει αρχίσει και να υλοποιείται.
Ακολούθησε γενικότερη συζήτηση γύρω από τα πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι σε όλη τη χώρα, κατά συνέπεια και ο Δήμος Βόλου, και την ανάγκη η Αυτοδιοίκηση να αποτελέσει την αιχμή ενός σχεδίου εθνικής ανασυγκρότησης που έχει ανάγκη η χώρα, το οποίο θα υπερβαίνει τη μνημονιακή εποχή. 

Ο κ.Σκοτινιώτης τόνισε ότι ο Δήμος Βόλου, έχοντας αναμφισβήτητα συγκριτικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, μπορεί στη νέα εποχή να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο, για να προσθέσει ότι η ανορθωτική πορεία που πρέπει να ακολουθήσει η μείζων πόλη τα επόμενα δύσκολα χρόνια θα στηριχθεί στα γερά θεμέλια που ήδη έχουν τεθεί.

 Η κ.Κοππά υπογράμμισε το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει η παρούσα Δημοτική Αρχή και εξέφρασε τη στήριξή της στον Π.Σκοτινιώτη και τη δημοτική παράταξη «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» στις δημοτικές εκλογές.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: