Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζεται το κλάδεμα δέντρων στο Πολεοδομικό Συγκρότημα

Συνεχίζονται εντατικά από συνεργεία της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Βόλου οι εργασίες κλαδέματος των δέντρων σε δρόμους του Πολεοδομικού Συγκροτήματος. Από αύριο Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει το κλάδεμα στην οδό Αντωνοπούλου, από την Ανθίμου Γαζή έως την Αναλήψεως, συμπεριλαμβανομένων και των παράλληλων οδών από Ιωλκού έως Κ.Καρτάλη. Από την Υπηρεσία απευθύνεται έκκληση στους πολίτες να διευκολύνουν την εκτέλεση των εργασιών,. αποφεύγοντας τη στάθμευση οχημάτων στους δρόμους αυτούς.
Να σημειωθεί ότι ήδη έχει ολοκληρωθεί το κλάδεμα  των δένδρων στις περιοχές που περικλείονται από τις οδούς: α)Αναλήψεως - Κ.Καρτάλη - Περιφερειακή οδό  - Κύπρου, β) Ζάχου – Γ.Δήμου - Ιωλκού - Περιφερειακή οδός, γ) Απόλλωνος – Χείρωνος - Ροστώβ - Περιφερειακή οδός και δ) Αναλήψεως – Μεταμορφώσεως - Γ.Δήμου – Ιωλκού.
Στα τμήματα των οδών όπου εκτελούνται εργασίες τοποθετείται πάντα προειδοποιητική σήμανση για την ενημέρωση των πολιτών και την αποφυγή ζημιών. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Π.Πελεκάνος τονίζει ότι οι δημότες θα πρέπει να συνεργαστούν και να διευκολύνουν το έργο της Υπηρεσίας, κατανοώντας την αναγκαιότητα της παρέμβασης.
Επίσης, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες κοπής και απομάκρυνσης των άρρωστων δένδρων στο λόφο της Γορίτσας με την συνεργασία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες κλαδέματος-κοπής χόρτων στο Πεδίον του Άρεως , στις εργατικές κατοικίες Αγίας Κυριακής (Σαρακηνός), στην οδό Ιερολοχιτών (δεξιά και αριστερά της Μπότσαρη) και γενικότερα οι σημειακές παρεμβάσεις για τη συντήρηση χώρων πρασίνου σύμφωνα και με τα αιτήματα πολιτών.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια: