Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Στο Βόλο οι προκριματικοί αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ κορασίδων

Ο Βόλος, η πόλη των μεγάλων διοργανώσεων, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα ακόμη σημαντικό αθλητικό γεγονός. Πρόκειται για τους προκριματικούς αγώνες του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ κορασίδων που θα πραγματοποιηθούν, με την συμμετοχή έξι εθνικών ομάδων, από 2 έως 8 Ιανουαρίου 2013 στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.
Σημειώνεται ότι, σε λιγότερο από ένα χρόνο η πόλη του Βόλου φιλοξένησε διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων και τους προκριματικούς αγώνες water polo world league γυναικών, δίνοντας την ευκαιρία στους συμπολίτες να απολαύσουν τις προσπάθειες κορυφαίων αθλητών σε διάφορα αθλήματα, και αναδεικνύοντας τις δυνατότητες ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού ως μοχλός αναθέρμανσης της τοπικής οικονομίας.
Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βόλεϊ κορασίδων διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.Π.Ε), υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και θα συμμετάσχουν οι Εθνικές ομάδες Ελλάδας, Αζερμπαϊτζάν, Δανίας, Φινλανδίας, Γαλλίας και Ισπανίας.
Στο πλαίσιο των προετοιμασιών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Μεταξουργείο ειδική σύσκεψη για τον συντονισμό των ενεργειών που πρέπει να γίνουν. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου κ. Παύλος Μαβίδης, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Μαυρόπουλος, ο Δ/ντης της ΕΟΠΕ κ. Χάρης Σπηλιάκος και ο τεχνικός συντονιστής Εθν. Ομάδων κ. Περικλής Μπακοδήμος, ο Διευθυντής Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Γιώργος Χρήστου, καθώς και οι εκπρόσωποι των Αθλ. Συλλόγων της Νίκης Βόλου και Α.Σ. «ΑΡΓΩ» κ. Μαρίνος Κουτσογιάννης και Σπύρος Γάτος αντίστοιχα.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: