Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Διάνοιξη κοινοχρήστου χώρου στο Καραγάτς

Πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη από το Τμήμα Πολεοδομικού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Βόλου, η κατεδάφιση παλαιάς οικίας, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Μαβίλη – Κουρουνιώτη και Σηπιάδος, στη συνοικία Καραγάτς. Το συγκεκριμένο κτίσμα είναι ακατοίκητο εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί εστία μόλυνσης για τις όμορες ιδιοκτησίες και τη συνοικία γενικότερα.
Η κατεδάφιση θα γίνει με μηχανήματα του Δήμου Βόλου και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του ρυμοτομικού σχεδίου πόλης των Βορείων Συνοικιών, σύμφωνα με το οποίο ρυμοτομείται πλήρως το οικόπεδο αυτό στη συνοικία Καραγάτς, δημιουργώντας ένα νέο κοινόχρηστο χώρο τριγωνικού σχήματος, εμβαδού περίπου 200 τ.μ., που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος πρασίνου και αναψυχής.
Όπως δήλωσε ο  Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Ποιότητας Ζωής  κ.Νίκος Μόσχος, «η κατεδάφιση του κτίσματος και η διάνοιξη του κοινοχρήστου χώρου θα ανακουφίσει τις όμορες ιδιοκτησίες, θα συντελέσει στην εξυγίανση της συνοικίας και θα διευκολύνει την κυκλοφορία των οχημάτων, ικανοποιώντας πάγια αιτήματα των κατοίκων της περιοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: