Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων για το τετραήμερο του Πάσχα

Κανονικά θα λειτουργήσει η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου το επόμενο τετραήμερο, προκειμένου η πόλη να διατηρηθεί καθαρή, τόσο στο κέντρο όσο και στις περιφερειακές Δημοτικές Ενότητες. Στόχος της Διεύθυνσης Καθαριότητας, όπως επισημαίνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χ. Τσαμπάζης, είναι ο ενιαίος Δήμος Βόλου στο σύνολό του να παρουσιάσει ελκυστική εικόνα στους επισκέπτες που αναμένονται στην περιοχή για τις πασχαλινές διακοπές. 
Συγκεκριμένα, αύριο Μ. Παρασκευή 13 Απριλίου και το Μ. Σάββατο 14 Απριλίου, η υπηρεσία θα λειτουργήσει με 9 οχήματα το πρωί και 2 το απόγευμα, για την αποκομιδή των οικιακών απορριμμάτων απ’ όλο το πολεοδομικό συγκρότημα. Την Κυριακή του Πάσχα 15 Απριλίου θα εργαστούν 1 απορριμματοφόρο το πρωί και ένα το απόγευμα, σε όλους τους τομείς της πόλης, ενώ τη Δευτέρα 16 Απριλίου θα εργαστούν τρία απορριμματοφόρα το πρωί και ένα το απόγευμα.
Όσον αφορά την αποκομιδή της ανακύκλωσης, τόσο τη Μ. Παρασκευή όσο και το Μ. Σάββατο θα εργαστούν 5 οχήματα το πρωί και 1 το μεσημέρι, σε όλους τους τομείς, ενώ την Κυριακή του Πάσχα και τη δεύτερη μέρα η αποκομιδή των υλικών ανακύκλωσης θα γίνει με ένα όχημα στον κεντρικό ιστό της πόλης.
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας απευθύνει έκκληση στους δημότες του Βόλου να συνδράμουν την προσπάθεια της υπηρεσίας για μια καθαρή και όμορφη πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: