Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Π. Σκοτινιώτης: Μπήκε οριστικό τέλος στις μεθοδεύσεις για το ακίνητο της «ΙΑΣΩΝ Α.Ε.»

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το ακίνητο και το μέλλον της εταιρείας «ΙΑΣΩΝ Α.Ε.», ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Όταν επί τόσους μήνες επισημαίναμε ότι κάποιοι βλέπουν σαν ευκαιρία για “real estate” το δημόσιο ακίνητο που παραχωρήθηκε, για συγκεκριμένη χρήση, στην εταιρεία «ΙΑΣΩΝ  Α.Ε.», δεν φανταζόμασταν ότι η υπόθεση έχει τέτοιο βάθος.
Τώρα πλέον η τοπική κοινωνία μπορεί να καταλάβει γιατί όλο αυτό τον καιρό λοιδορούμαστε από εκείνους που σωστά κατανόησαν ότι η επιμονή μας στην υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος χαλούσε τα σχέδιά τους. Το σημαντικό είναι ότι  στη σύσκεψη της Δευτέρας μεταξύ των επικεφαλής όλων των μετόχων της «ΙΑΣΩΝ  Α.Ε.» μπήκε οριστικό τέλος στις μεθοδεύσεις αυτές και επιτεύχθηκε ευρύτατη σύγκλιση, ώστε το ακίνητο να αξιοποιηθεί με τρόπο βιώσιμο και σε όφελος της τοπικής κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια των όσων αποφασίσαμε στη σύσκεψη, ο Δήμος Βόλου είναι έτοιμος να συνεργαστεί δημιουργικά με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΕΑΣ Βόλου και - θέλουμε να πιστεύουμε τελικά -και με το Επιμελητήριο Μαγνησίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια: