Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση Γενικής Διεύθυνση ΔΕΥΑΜΒ

​Σε σχέση με σημερινό δημοσίευμα που αναφέρεται σε έκδοση λογαριασμών με αυξημένες χρεώσεις, από τη Γενική Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜΒ διευκρινίζονται τα ακόλουθα:
1. Σε κανένα λογαριασμό δεν έχει επιβληθεί, ούτε και πρόκειται να επιβληθεί, καπέλο, όπως ανακριβώς αναφέρεται στο δημοσίευμα.
2. Λόγω του συνεχώς μειούμενου προσωπικού και των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών που προκύπτουν από τη μεγάλη γεωγραφική επέκταση της περιοχής ευθύνης της ΔΕΥΑΜΒ, παρουσιάστηκαν λάθη σε κάποιες καταμετρήσεις που έγιναν το τελευταίο πεντάμηνο του 2013, με αποτέλεσμα να εκδοθούν  λανθασμένοι λογαριασμοί.
Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι σε ορισμένα υδρόμετρα καταγράφηκε μικρή κατανάλωση την περίοδο Β΄ & Γ τριμήνου 2013, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν τα κυβικά κατανάλωσης συγκεντρωτικά στους τελευταίους λογαριασμούς που πήραν στα χέρια τους οι συγκεκριμένοι καταναλωτές και αφορούν το Δ΄ τρίμηνο του 2013.
3. Η ΔΕΥΑΜΒ έχει ήδη ξεκινήσει τη διόρθωση των λογαριασμών αυτών και είναι στη διάθεση των καταναλωτών για οποιοδήποτε διευκρίνιση. Το βέβαιο είναι πως κανένας καταναλωτής δεν πρόκειται να αδικηθεί. Συνεπώς, κάθε αναφορά περί καπέλων και περί άδικης μεταχείρισης των καταναλωτών δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και φυσικά είναι εντελώς έξω από τις προθέσεις της ΔΕΥΑΜΒ.
4. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη  από τους συγκεκριμένους καταναλωτές για την όποια ταλαιπωρία υποστούν. Θέλουμε πάντως να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας ότι οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΜΒ κάνουν καθημερινό σκληρό αγώνα για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών και είναι άδικο από περιορισμένα περιστατικά να δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: